Végignézheted 9 év 400 koncertjét - így szülinapozik a Fishing on Orfű

17/05/15 hétfő
ujnemzedek.hu
Ott voltál tavaly? Hát tavalyelőtt? Hát az elsőn? Akkor el lehet kezdeni vadászni magad a videókon.

Idén a Fishing on Orfű 10, a Kispál és a Borz 30, Lovasi András pedig 50 éves lesz. Vagyis

BULIKA.

A Fishing mindig is hatalmas X-el van jelölve a fesztiválarcok naptárában - egyszerre családias, de mégsem, egyszerre kellően zajos, de mégem, és a sort folytathatnánk, de nem tesszük. A lényeg, hogy a fenti szülinapozások rengeteg durva partit ígérnek, ám nem is ez a lényeg:

az elmúlt 9 év 400 koncertje lett visszanézhető a fesztivál honlapján.

Mint írják: "a Fishing on Orfű mindig is nagy figyelmet fordított a fesztivál koncertjeinek rögzítésére. Évről évre egyre több zenekar fellépését rögzítettük teljes hanggal és képpel, hogy utólag is visszatekerhetőek legyenek az orfűi koncertélmények. A Fishing 10. szülinapja alkalmából végre összeállítottuk a fesztivál teljes zenei archivumát az összes fellelhető hang- és videófelvételből, a kezdetektől egészen 2016-ig. Alább évekre lebontva kalandozhatjátok végig a fesztivál eddigi történetét; ez a mi szülinapi ajándékunk Nektek!"

Jófejek vagytok, köszi!!!

Itt a szuper idei program, itt egy csomó egyéb infó, és hozzátesszük: a Fishing on Orfű lett az első családbarát fesztivál - ezt Lovasi András jelentette be, a fesztivál alapítója, és Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom vezetője. A felek közösen működtetik majd az orfűi Medvehagymaházban a Fishing új gyerekhelyszínét, a Gyermekbirodalmat.

Királyság. Várjatok, jövünk!