Ültess te is - még regisztrálhatsz az ingyen vetőmagokért!

17/03/22 szerda
ujnemzedek.hu
Március 25-én nem csak a a DIP Design kézműves vásáron ültethetsz - hashtegeld szét a Fácsét is a leendő növényeddel!

Ültetni király dolog. A mindenféle weboldalak és magazinok hajlamosak überhatalmas felelősséget és komoly koncentrációt/felkészültséget igénylő melőnak felfogni - nem úgy a PlantTogether közösség, akik szerint nem kell más, mint vetőmag, szeretet és odafigyelés ahhoz, hogy a saját kis palántánkkal haverkodjunk. 

Mint mondjuk Rocket (aka Mordály) Groottal.

Elkalandoztunk: a lényeg, hogy a már emlegetett csoprtosulás célja, hogy mindenki számára elérhető legyen a növénynevelés elképesztő élménye. Aki kicsit is zöld környezetben éli a mindennapjait, az tudja, mekkora flash hazamenni egy oxigénnel telefotoszintetizált lakásba - épp ezért csak biztatni tudunk mindenkit arra, vegyen részt március 25.-én a nagy magvetés-projektben!

Ahogy azt az esemény Facebook oldalán írják:

"A Planttogether egy olyan közösség, ahol virtuálisan együtt vetünk, ültetünk, palántázunk és takarítjuk be a természet adta jóságokat. :) Nem kell kertésznek lenned, sem többhektáros földet birtokolnod ahhoz, hogy a csapat tagja légy! Elég 3-4 mag, pár marék jó föld és gondoskodó szeretet, hogy megtapasztald az élet egyik legcsodálatosabb érzését.

Ültess, fotózz és készítsd el velünk a világ legnagyobb virtuális kertjét!

Mit kell tenned?
1. Regisztrálj (név, település, életkor megadásával) itt a Facebook-on, a planttogetherisfun@gmail.com-on vagy a PlantPointokon.

2. Kövesd az oldalt, hogy megtudd, hol veheted át Budapesten az ingyen magokat és palántaföldet!

3. A közös ületetés napjától fotózd büszkeséged! 

A fotókat oszd meg itt, hashtageld #planttogether, #plantfie és #mutimitvetsz néven, vagy küldd el a planttogetherisfun@gmail.com emailre, hogy elkészíthessük a világ legnagyobb palántanevelő fotóalbumát!"

Mire vársz? Megvetés helyett irány a magvetés!