Teszteld a digitális immunrendszered és nyerj Asus laptopot!

17/11/14 kedd
ujnemzedek.hu
Keress meg minket hétvégén a PlayIT-en vagy töltsd ki a tesztet most online!

(Kép: Matheus Ferrero - Unsplash)

Idén is ott leszünk a PlayIT-en, keresd az "A" csarnokban a HelloWorld - Új Nemzedék színpadot, ahol a leghasznosabb programok várnak majd rád. A részletes programot itt találod.

Amiről viszont mindenképp beszélnünk kell, az a digitális immunrendszered. Foglalkozol vele eleget?

Tudod egyáltalán milyen állapotban van? Semmi gond! Segítünk! Keresd hostesseinket a színpadnál és töltsd ki a tesztünket!

Mi értelme ennek?

Kiderül, hogy milyen a digitális védelmed és nyerhetsz egy Asus laptopot, amit november 25-én sorsolunk majd ki.

Nem leszel ott a PlayIT-en?

No para, akár most is kitölthetted a tesztet a www.mydip.xyz oldalon!

Mire jó a Digitális Immunerősítő Program?

A digitális veszélyek számos úton utolérhetnek: e-mailen, egy fake weboldalon, nyilvános wifi kapcsolatokon vagy épp mobilalkalmazásokon keresztül.

Az internet egy cool dolog, nagyon szeretjük, imádjuk, hiszen elképesztően sok hasznos és jó dologra használható, de vannak veszélyei.

Az Új Nemzedék Központban azon dolgozunk, hogy ezeket a veszélyeket minél hatékonyabban el tud kerülni. Összefogásunkkal több, mint ötven cég és szakértő dolgozik azon hónapok óta, hogy olyan 100 pontból álló, gyakorlati segítséget nyújtó javaslatcsomagot adhassunk a kezedbe, amelynek segítségével biztonságban tudhatod a gépedet, a telefonodat, a képeidet és egyéb féltett adataidat. A témában sok dolgot találhatsz az ujnemzedek.hu-n és a programról pedig itt találsz leírást: www.mydip.xyz.