Tekerj ki magadból mindent - mindjárt itt a Csömöri Bringafesztivál!

17/06/19 hétfő
ujnemzedek.hu
Ha mániád a canga, a "láncról" pont nem az jut eszedbe, hogy "Eszter", és valójában egy kétkerekű kentaur vagy, akkor tudjuk, hova mész június 24-25-én.

Ahogy azt a szervezők írják: "a Bringafesztiválon elkötelezettek vagyunk abban, hogy a profik mellett természetesen az amatőrök, a kicsik és a nagyok is megtalálhassák a számukra legtesthezállóbb programot a hétvége során, hiszen a bajnokság futamain kívül különböző játékok, ügyességi feladatok, nyeremények és egyéb meglepetések is várhatóak – a finom helyi specialitások és a kánikulában elmaradhatatlan jéghideg frissítők mellett. A szombati napon ismét lesz kistérségi körtúra a környék településeire, amelyre minden kerékpáros kirándulót-amatőr érdeklődőt szeretettel várunk."

Mire vársz akkor? Nyeregbe!

Amellett, hogy sok változatos program várja a fiatalokat, egy pályázatot is hirdettek a Csömör környéki települések és a pesti szomszédos kerületek iskolái számára.

A pályázat célja
A pályázatok célja, hogy minél több gyermeket ösztönözzünk arra, hogy kerékpárral jöjjenek a Csömöri Bringafesztiválra, így a sportolást, az egészséges életmódot és nem utolsó sorban a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük körükben.

A pályázatban részt vehetnek: általános iskolák 4-8. osztályai, és középiskolások

Nevezési határidő: 2017. június 22.

Részletes pályázati felhívás:

http://www.bringafeszt.hu/node/120

Részletes program:

http://www.bringafeszt.hu/node/2