Találd meg az utad az #énjövőm programján

17/09/27 szerda
ujnemzedek.hu
Ismerd meg és fejleszd tovább önmagad, szerezd meg álmaid állását, építs kapcsolatokat és legyél eredményes a munkában. Minden olyan alapvető készséget megszerezhetsz a program által, amit az iskolában nem tanítottak, de elengedhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, elérd a céljaidat és sikeres legyél a munkaerőpiacon.

Ennyi mindent magába foglal és tök ingyenes! 

A tréning a Coca-Cola Hellenic Bottling Company Magyarország vállalati programjának része és teljesen ingyenes minden résztvevőnek! Szóval ne hezitálj, vágj bele és tanulj valami újat, hogy megtaláld az utad vagy tovább menetelj az álmaid felé. 

Szerencsére nem csak Budapesten, hanem országszerte megtalálod a kezdeményezést. 2017-ben Budapest és Pest megye mellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megyében tudsz csatlakozni. 

A tréning egynapos: a foglalkozások reggel nyolctól délután ötig tartanak, és napközben több szünetet is lesz. A hagyományos óráktól eltérően itt csoportokba rendeződve, játékosan és interaktívan járhatod végig a sikeres karrierhez vezető út lépéseit. 


"Ne hozz semmit, csak magadat! Minden szükséges kelléket biztosítunk,
és a tréning végén egy kis meglepetés csomaggal is kedveskedünk a résztvevőknek."
- írják az esemény oldalán.

Kinek ajánlott jelentkezni? 

Minden olyan, 18 és 30 év közötti fiatalnak, aki nem találja útját a munka világába, több alkalommal sikertelenül próbált elhelyezkedni vagy még nem tudja pontosan, mivel szeretne foglalkozni.

  • Frissdiplomás vagy, tele energiával, szenvedéllyel és nagy tervekkel?
  • Vagy nem vettek fel az egyetemre és az érettségi óta nem tudod, mihez kezdj magaddal?
  • Esetleg fiatal anyuka vagy, aki készen áll arra, hogy újra visszatérjen a munka világába? Itt biztosan megkapod a kezdő löketet!
  • De ha szakirányú végzettséged birtokában szeretnéd javítani a munkaerőpiaci esélyeidet vagy hátrányos helyzetbőlindulsz na, akkor neked is király lesz!

Ha elég motivált lettél, itt tudsz regisztrálni.