Sokat ülsz a kijelző előtt?

19/02/04 hétfő
ujnemzedek.hu
A modern életstílus nagy igényeket támaszt a látásunkkal szemben. Gondoljunk csak a telefonokra, a monitorokra a munkahelyen, vagy szimplán a rengeteg egyéb ingerre, ami napközben éri a szemünket.

Csütörtökön, minden héten

Ha Te is sok időt töltesz a kijelzők előtt, és nem mellesleg szeretnél valamit tenni a hétköznapi stressz ellen is, a Látástréninget Neked találtuk ki. 2019. február 7-i kezdettel, 18:00-19:00-ig teljesen díjmentesen vehetsz részt (akár minden héten) stresszoldó, szempihentető tréningünkön.

Mit kapsz, ha eljössz?

Segítséget a hétköznapokhoz, a szemed pihentetéséhez, és a koncentrációhoz. Mindössze néhány percet vesznek majd igénybe a gyakorlatok, amiket megmutatunk, és amiket ezután szinte bárhol és bármikor elvégezhetsz majd, ha úgy érzed, hogy már nagyon elfáradtak a szemed a suli, a tanulás vagy éppen a munka közben. Ráadásul a tréning nem csak abban segít, hogy jobban tudj koncentrálni, de hosszútávon még a látásod javulásában is jelentős szerepet játszhat.

Mik a tudnivalók tehát?

A programon való részvétel ingyenes! A csoport nyitott, bármikor csatlakozhatsz! Az igazi hatékonyság érdekében érdemes hetente egyszer eljönnöd, és 1 órát gyakorolnod a csoportban.

Helyszín: Új Nemzedék Budapesti Közösségi Tér (1053 Budapest, Királyi Pál u. 6.)
Első időpont: 2019. február 7. 18:00