Puskás Petiék különleges kórust szerveznek, amibe te is beszállhatsz

17/10/24 kedd
ujnemzedek.hu
Az általános iskolások most örülhetnek, kipróbálhatják milyen közösen zenélni a Biebers frontemberével,a Wellhello billentyűsével és meghívott zenész haverjaikkal.

A Füri ZeneTér Puskás Peti vezetésével vár minden alkotni, zenélni, dalolni vágyó általános iskolás gyereket ingyenesen, hétfő esténként fél 6-tól 7-ig. Az első alkalom, azonban október 29-én vasárnap lesz, itt a Facebook event is hozzá.

A The Biebers frontembere néhány hónappal ezelőtt kérte fel Eőry Krisztinát, a Budapest Show Kórus alapítóját az együttműködésre, majd Wagner Emil, a WellHello zenekar billentyűse is csatlakozott hozzájuk, végül közösen dolgozták ki a Füri ZeneTér koncepcióját.

A csapat nem énekeseket képez, hanem azt szeretné, hogy az alkotni, zenélni vágyó srácok hasznosan és értékesen töltsék a szabadidejüket. Együtt egy olyan közösséget szeretnének létrehozni, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a zenével, a hangszerekkel, olyan dalokat tanulhatnak meg, amiket az iskolai szünetekben is hallgatnak, sőt, akár találkozhatnak és együtt muzsikálhatnak azokkal az előadókkal és zenészekkel, akiknek a művét éneklik majd.

És, hogy milyen lesz ez az egész? Ilyesmi: