Pszichológia mindenkinek - hamarosan Budapesten mutatja be új könyvét Philip Zimbardo

17/05/11 csütörtök
ujnemzedek.hu
Philip Zimbardo neve ismerős lehet sokak számára: legnagyobb sikereit a különböző börtöntanulmányokkal érte el. Most újra Budapestre látogat, hogy bemutassa legújabb könyvét.

A világ egyik legmeghatározóbb szociálpszichológusának Pszichológia mindenkinek címen jelenik meg legújabb könyve. Május 22-én Budapesten tart előadást, ahol arról mesél, hogy milyen írások formálták a gondolkodását, milyen könyv és miért jelentett neki sokat serdülőként, egyetemi tanulmányai alatt és szakmai pályafutása során. Könyveken keresztül beszél majd a félénkségről, az időhöz való viszonyunkról, virtuális függőségeinkről, valamint arról, miért válunk gonosszá és hogyan tegyünk ellene a hétköznapi hősiességgel. Az előadást Al Ghaoui Hesna moderálja majd.

Jegyinformációk és további tudnivalók az esemény Facebook oldalán olvashatók. 

Philip Zimbardót a Családok Budapesti Világtalálkozójának május 25-i rendezvényén is láthatod és hallhatod a Budapesti Kongersszusi Központban, ahol a szakember 17:15-től tart előadást. A további részleteket itt olvashatod! A rendezvényre el tudsz jutni önkéntesként is, itt regisztrálhatsz!