Pályázatot ír ki a Trafó, művészeti szakon tanuló egyetemistáknak

18/06/21 csütörtök
ujnemzedek.hu
Most rajtad a világ szeme! Segíts a Trafó Kortárs Művészetek Házának, és készíts olyan kültéri látványelemeket, amelyeket az intézmény külső helyszíni kitelepülések során használhat a Trafó mint brand látványos megjelenítésére.

A látványelemek mindenképp legyenek innovatív technikával készültek és tükrözzékk a hely újdonságokra nyitott szellemiségét. 


Forrás: szinhaz.org

Kétféle anyaggal pályázhatsz

  • A Trafót messziről jól beazonosító tárggyal (molinó, plakát, felfújható oszlop, lámpa stb.). Ezt használnánk a külső helyszíni standjainkon, például bringás reggeliknél, fesztiválokon.
  • Kisebb-nagyobb használati tárgyakkal, amelyekből több készülne és a Budapest Park Nagyszünet terében helyeznénk el. Lehet ülőalkalmatosság, párna, árnyékoló, pohárjelző, madáretető, evőeszköz, bármilyen ötletes dolog, amely színt és praktikusságot visz a térbe, úgy hogy közben megjelenik benne a Trafó (világa, szellemisége) is.

Pályázati feltételek:

Pályázni látványtervvel kiegészített koncepcióval lehet (maximum 2500 karakter), a tervekhez mellékelni kell egy rövid költségvetést és ütemtervet is. Ha a kivitelezést is tudjátok vállalni, vagy van olyan kivitelező, akivel szívesen dolgoztok együtt, azt is írjátok bele az ütemtervbe.

Beküldési határidő:

A pályázatokat az eniko@trafo.hu email címre várják június 30. éjfélig.

Díjazás:

A Trafó vállalja a győztes pályamű kivitelezésének költségeit, minden egyes megjelenés során feltünteti az alkotó/alkotót nevét. Ezen felül ajándék bérletet kap a Trafó 2018/19-es évadra.