Országos Diákmunka Konferencia - itt lehet regisztrálni

18/04/17 kedd
ujnemzedek.hu
Várjuk a diákok, a munkaközvetítők, valamint a jelenlegi és leendő munkaadók jelentkezését is.

Az Új Nemzedék Központ 2018. április 24-én Országos Diákmunka Konferenciát szervez Budapesten a diákmunka kínálati és közvetítői oldalának szereplői, valamint az idénymunkát, a gyakorlati és gyakornoki lehetőségeket kereső fiatalok számára.

A konferencia küldetése, hogy összekösse a diákokat foglalkoztató cégeket és a leendő munkavállalókat, valamint, hogy segítsen a fiataloknak munkatapasztalatokat szerezni és ezáltal fejlődni. A szakmai konferencia tehát a kínálati és a keresleti oldal képviselőit invitálja egy széles körű szakmai párbeszédre, amelynek vezérfonala a munkavállalás bonyolult kapcsolatrendszerének körbejárása, a közös célok megfogalmazása és az együttműködés tervszerű kialakítása.
 
Az alkotó párbeszéd biztosítása mellett a konferencia megrendezésével az a célunk, hogy népszerűsítsük a diákmunkát, illetve feltérképezzük a fiatalok elérési módszereit.

A konferencián az alábbi témacsoportokat fogjuk érinteni:

• életpálya-tervezés és a diákmunka pályakezdésre gyakorolt hatása;
• iskolaszövetkezetek és a diákmunka; 
• a diákmunkát érintő szakpolitikai célok, kormányzati intézkedések; 
•  munkaerő-piaci beilleszkedés.

Az Országos Diákmunka Konferencia programja

Országos Diákmunka Konferencia

Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Mátyás utca 8.
Időpont: 2018. április 24., 10:00 óra

A részvétel mindenki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a cikk végén található űrlapon lehet, a regisztráció határideje: 2018. április 23. Kérjük, hogy a regisztráció során a megfelelő rublikában szíveskedjenek jelezni, hogy melyik szekcióban szeretnének részt venni!

A jelentkezés lezárult. Amennyiben kérdése van, keresse kollégáinkat a rendezveny@unp.hu e-mail-címen.