Online filmszemle: ingyenesen és regisztráció nélkül leshetsz mozikat

17/03/20 hétfő
ujnemzedek.hu
Március végéig szavazhatsz te is a kedvencedre.

Immár negyedjére rendezik meg az Úton - online filmszemlét, ami talán a legrendhagyóbb filmes mustrának számít. Itt 35 filmet nézhetsz meg ingyen és bérmentve (se regisztráció, se semmi nem kell hozzá) a kisjátékfilm, animációs, kísérleti- és táncfilm, valamint dokumentumfilm blokkokban.

De ami még jobb, szavazhatsz is az animációsfilm, kisjátékfilm, kísérleti- és táncfilm, valamint doku kategóriákban - a legtöbb szavazatot elnyert filmeket a 27. Mediawave Együttléten díjazzák, és vetítik le április 27. és május 1. között, helyszín Komárom, Monostori Erőd. Ja, nem mondtuk: ha szavazol, esélyed van elnyerni a heti belépők egyikét a Mediawave-re! Szavazni itt és így tudsz.

A 2017. évi Mediawave Együttlét a reformáció 500 évvel ezelőtti indulása előtt tisztelegve a “megújulás, megújítás” szellemiségében zajlik. (A téma részletes leírása itt érhető el.) A félezer éves évforduló magában hordozza az egykori vallási indíttatás történetiségét is, de még fontosabb számunkra a mindenkori megújulás, mint élő hagyomány vizsgálata, mai korunkra (is) érvényes, átgondolandó vetületeivel.