Önkénteseket vár az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál - még vannak helyek!

17/04/07 péntek
ujnemzedek.hu
Még várják az önkéntesek jelentkezését a győri EYOF-ra – ahogy azt a  szervezők elmondták: mintegy 1500-2000 önkéntesre lesz szükség.

A betöltendő helyek nagyon fogynak, de azért akadnak még üresedések – egészen pontosan ide várnak még embereket (a részletekért érdemes a közcímekre kattintani):

VIP támogató önkéntes

Ebben a feladatkörben támogatni fogod a VIP személyeket a hotelekben (Üdvözlő és Információs pult), segíted a nyitó- és záró ceremónia, valamint egyéb VIP rendezvények, fogadások lebonyolítását.

Elvárások: VIP vendégekkel való együttműködésben és protokoll események lebonyolításában szerzett tapasztalat előnyt jelent; folyékony angol nyelvismeret és további egyéb nyelvismeret; légy vendégszerető, kommunikatív valamint vidám!

Információs önkéntes

A rendezvény ideje alatt a résztvevőknek speciális igénye van a kifogástalanul működő információáramlásra. Te leszel az egyik a kapcsolattartója a sportolóknak és kísérőiknek, a tisztségviselőknek és az érdeklődőknek, akik hozzád fordulnak majd kérdéseikkel, akár a szálláshelyeken, akár az olimpiai létesítményekben, akár a repülőtereken vagy a forgalmas közlekedési csomópontokban. Az információs hálózat és a kérdezés lehetősége rendelkezésre áll, azonban lesznek olyan szituációk, aminek megoldásában a saját tudásodra és az udvarias magatartásodra kell hagyatkoznod.

Elvárások: nyitott, társaságot kedvelő személyiség; gyakorlatiasság; csapatjátékos; helyismeret; angol nyelvtudás szükséges.

Csapatkísérő – NOC önkéntes

Csapatkísérőként (NOC asszisztens) Te leszel a kapcsolattartó a résztvevő országok delegációvezetői számára. Te fogod végig kísérni a delegációkat (sportolók, csapatvezetők stb.) a napi rutin feladatokon, és segítségükre leszel a kérdések és a problémák megoldása során. A feladatok a nyelvismerettől függően lesznek kiosztva.

Elvárások: magyar, angol és egyéb Európában beszélt nyelv folyékony ismerete; alap adminisztrációs készség; helyismeret előnyt jelent; nyugodt és szakmai fellépés; rugalmasság; felelősségérzet.

Kommunikáció önkéntes

Egy olyan látványos esemény, mint az EYOF, egyaránt vonzza a nemzeti és a nemzetközi média figyelmét. A lehető legjobb közvetítés elérésének érdekében az újságírók és fotósok támogatását az EYOF 2017 Szervező Bizottságának Média & Kommunikációért felelős csapata látja el. A feladataid lesznek a média képviselőinek segítségére lenni a sajtóközpontban és az egyes helyszínek média számára kijelölt területein.

Média önkéntesként a feladatod biztosítani az információk időbeli elosztását, segíteni az interjúk, sajtótájékoztatók szervezését és koordinációját, valamint a Média és Kommunikációs csapattal együtt biztosítani, hogy a fesztivál világszerte megjelenjen a médiában.

Elvárások: érdeklődés és tapasztalat a média és az újságírás terén; alapvető ismeretek a média szervezés területén; folyékony angol nyelvismeret valamint további nyelvismeret előnyt jelent.

Vendéglátói önkéntes

A sportolók és kísérőik szállásának (Olimpiai faluk) szervezésében és koordinálásában, a be- és kijelentkezésben, valamint a szálláshelyek technikai feladatainak ellátásában (törölközők cseréje, fogyóeszközök feltöltése stb.) fogsz tevékenyen részt venni.

Angol nyelvtudással rendelkező önkéntesek az Olimpiai Falu épületeinek portáján is feladatot kaphatnak, ahol napi kapcsolatba kerülhetnek a 2600 sportolóval.

Az étkezésnek fontos szerepe van az összes eseményen. Ha ezen a területen dolgozol, különböző tevékenységeket fogsz támogatni, mint a catering (asztalok tisztántartása, evőeszközök leszedése, hulladékok kezelése stb.), a csomagolt ebédrendelések (lunch box) stb. Az étkezésért felelős koordinátorral együtt te leszel felelős a sportolók és kísérőik, a média, a személyzet és a VIP vendégek étkezéséért is.

Nyelvtudással rendelkező jelentkezők a sportolók étkezéssel kapcsolatos információnyújtásában is szerepet kaphatnak.

Elvárások: barátságos és nyitott gondolkodás; nyugodt fellépés; gyakorlatiasság; jó csapatjátékos; kommunikatív; barátságos és nyugodt természet; az angol nyelvtudás valamint a vendéglátás területén szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Fogadó önkéntes

Szeretsz sok ember között dolgozni? A beléptetésnél rengeteg ember fog megfordulni, lehet, hogy éppen a későbbi bajnokot is Te fogod beengedni! A különböző helyszíneken az akkreditációs zónák határain segíted a biztonsági szolgálat munkáját. Akkreditációs kártyák és jegyek ellenőrzése a bejáratoknál, helyszíni információközlés, valamint egyéb, kísérői feladatok ellátása.

Elvárások: problémamegoldó készség; légy tisztelettudó és kommunikatív; angol nyelv ismerete.

A részletek és a jelentkezés Ide Kattintva érhetők el.

Figyelem: a határidő ÁPRILIS 24.!

Hajrá!