Nincs időm olvasni kihívás első olvasótalálkozója

17/09/28 csütörtök
ujnemzedek.hu
Rengetegen csatlakoztak már Szabados Ági "Nincs időm olvasni" elnevezésű kihívásához, amihez most egy közönségtalit is szervezett a híradós.

Ági hónapról-hónapra megírja direkt erre a célra indított blogján, hogy mit olvasott és, hogy tetszett neki. Ebből pedig elindult egy olvasós kihívás is, aminek célja az, hogy 12 hónap alatt, 12 könyvet elolvassunk. 

Mivel rettentő népszerű volt az olvasós játék a könyvmolyok között, most ennek fejében egy találkozót is szervez a bugó olvasóknak. 

"Az egész találkozó ötlete valójában onnan jött, hogy egyre több olyan üzenetet, kommentet kaptam, amiben jeleztétek, jól is elsülhetne egy ilyen rendezvényt. A sokadik ilyen feedback után úgy döntöttem augusztusban, hogy meghirdettem az eseményt. A helyszín csak ezután lett meg, a kihívásnak köszönhetően, ugyanis egy kedves csoporttag könyvtáros bejelentkezett, hogy náluk lehetne Budafokon. Kapva kaptam a lehetőségen és egy gyors terepszemle után, már ki is hirdettem a helyszínünket. Az időpont pedig tulajdonképpen egy szavazáson dőlt el, így született meg a végeredmény: a találkozó szeptember 30-án, szombaton 10 órától 14 óráig vár mindenkit." - írja blogján Ági.

Amelett, hogy érdekes beszélgetések tanúi lehetünk és rengeteget tanulhatunk a könyvírás, kiadás és egyáltalán a kiadók világáról, a könymoly tévés ajándékokkal is készül. Érdemes hamar érkezni, hiszen mivel nincs pontos létszám, a leggyorsabbaknak jut majd csak meglepetés! 

A program így fog kinézni:

Ági Szabados fényképe.

  • 10:00 - MEGNYITÓ: néhány gondolat a Nincs időm olvasni kihívásról, ismerkedés
  • 11:00 - BESZÉLGETÉS - könyves bloggerekkelTíz kicsi könyv, Tekla könyvei, KönyvParfé
  • 12:00 - BESZÉLGETÉS - első könyves szerzőkkel: Farkas Róbert (Első könyvem az univerzumról), Tóth Anikó Dóra (Jobbra húzott történetek) 
  • 13:00 - BESZÉLGETÉS - 3 kiadó 3 munkatársaParti Orsi (Harmat Kiadó), Németh Luca (Kolibri Kiadó), Temesvári Zsolt (Raabe Klett Kiadó)

Könyves cserebere:

A meglepetések mellett, közkívánatra mindenki elviheti a megunt könyveit is. Ha vannak olyan könyveid, amelyek jó állapotúak, de elcserélnéd őket valami másra nincs más dolgod, mint elvinni magaddal a talira, mert a rendezvény egész ideje alatt lehetőség lesz ezeket majd egymás között csereberélni. Sőt, lesz egy kvíz, amivel nyerni lehet, és számos játékos, könyvekkel kapcsolatos játék is vár mindenkit!

A belépés természetesen díjtalan. Részvételi szándékod jelezd az eseménynél!