Nézd nálunk élőben a Társasjátékos Olympia döntőjét!

18/11/09 péntek
ujnemzedek.hu
Hallottál már a Társasjátékos Olympiáról? Menj el a Társasjátékok Ünnepére vasárnap a Lurdy Házba, vagy nézd a döntőt élőben az Új Nemzedék Facebook-oldalán!

A Társasjátékos Olympia egy országos társasjátékos verseny, mely az ország számos klubjában, társasjátékos szórakozóhelyén, iskolájában zajlik az év során. Az Olympiára a Társasjátékos Olympiai Klubok szervezhettek előselejtezőket. Ilyen klub lehet bármelyik társasjátékos klub, csoport, szakkör, egyesület, társasjátékos szórakozóhely, törzshely (következőkben „klub”), amelynek a kapcsolattartója kér és kap az Olympia fő szervezőjétől, a Nebuló Alapítványtól ilyen minősítést. (Ezt itt tudjátok megtenni, ha a jövő évi Olympián indulnátok.)

A rendezvény célja az, hogy egész évben minél több embert ültessen asztalhoz, hogy társasjátékokat játsszon, összemérje a versenyzők társasjátékos tudását, és a verseny kapcsán másokat is bevonjon a társasjátékozásba, ezáltal tovább növelve a társasjátékozás népszerűségét. Nem csak az a fontos, hogy a játékosok megnyerjék a versenyt, hanem minél többen legyenek részesei az egész évben tartó eseménynek.

A Társasjátékos Olympia döntőjét idén a VII. Társasjátékok Ünnepén rendezik, 2018.11.10-11-én, Budapesten, a Lurdy Konferenciaközpont rendezvénytermében.

A társasjátékok ünnepe

Képzelj el egy kétnapos rendezvényt, ahol a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének!

A Társasjátékok Ünnepén jelen van szinte az összes magyar társasjáték-kiadó és -forgalmazó, így a látogatók nem csak ízelítőt kaphatnak a társasjátékok világából, de könnyebben igazodhatnak el a hatalmas kínálatban.

Mikor: Nov. 10., 10:00 – nov. 11., 18:00
Hol: Lurdy Ház, Könyves Kálmán Körút 12-14. I. Emelet, Budapest, 1097

Facebook-esemény
Részletes program

Ha érdekel az esemény, de nem tudsz ott lenni személyesen, kövesd az Új Nemzedék Facebook-oldalán a Társasjátékos Olympia döntőjéől az élő streamet vasárnap!

A versenyszámok közül a következőek lesznek közvetítve: ‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾

10:00 - Carcassonne döntő
11:45 - Kingdomino döntő
13:15 - Century – Fűszerút döntő
14:30 - Ticket to Ride döntő
15:45 - Cartagena döntő
17:15 - 7 Csoda párbaj döntő

Közvetítés csatornái:
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾

• Twitch: https://goo.gl/tvRFXd
• Youtube: https://goo.gl/qjUk3T
• FB: https://goo.gl/P8ePG9

Az élő streamet itt, az Új Nemzedék Facebook-oldalán is megosztjuk.

Az idei Társasjátékos Olympiát a Nebuló Alapítvány rendezi a GameRelation támogatásával.

Mi az a GameRelation?

Egy társasjátékszervező platform, hétköznapi vagy versenyezni vágyó játékosok számára. Egy olyan webes applikáció, amely segít a társasjátékok és a társasjátékozni vágyók egymásra találásában. Ahogy a neve is mutatja:

• Game, mint játék, illetve szélesebb értelem véve játékosság
• Relation, mint kapcsolat a már összeszokott, illetve teljesen új játékosok között

Az applikáció segít a játék események megszervezésében, és – amennyiben a játékosok igénylik - az eredmények rögzítésében. Így könnyebben kapcsolódhatsz más játékosokhoz, csoportokhoz, és ha akarod, nyomon követheted a fejlődésedet, sőt akár hitelesítve kvalifikálhatod is az eredményeidet.

• Menjetek el helyszínekre és játsszatok a barátaitokkal játékpartikat.
• Diktáljátok be a helyszínen a hitelesítő kódot.
• Rögzítsétek a játék eredményét. 
• Igazoljátok vissza mindannyian.

További infók a GameRelation honlapján.