Mutasd be az ötleted a legnagyobb befektetőknek! – Startup Live Budapest

17/01/24 kedd
ujnemzedek.hu
Vagy csak nézd meg, hogyan csinálják mások, hogy ”majd egyszer” te is belekezdhess.

2017. február 17-e és 19-e között rendezik a világkörüli útján Budapestre érő Startup Live-ot, az ötletek és működő prototípusok versenyét. A Pioneers Ventures, a Speedinvest, a WhatAVenture és a Conda befektői eddig negyven országban segítettek beindítani startupokat, a versenyeken kb. hatezren vettek részt eddig világszerte.

A lényeg, hogy ötlettel is jelentkezhetsz, nem kell működő prototípust letenned ahhoz, hogy részt vehess a küzdelelmben, de persze azért nem árt, ha alaposan kidolgozott tervvel érkezel. A kezdő vállalkozók egyetlen hétvége alatt annyi lehetőséget és támogatást kapnak, amivel jókora lendületet szerezhetnek: megtanulnak csapatot építeni, üzleti tervet készítenek, pitch-et fabrikálnak.

kép: Sotcksnap.io

A Startup Live a Pioneers Festivál előszobája, hiszen a mentorcsapat tagjai rendszeresen segítik a közép-európai legnagyobb startup fesztivál résztvevőinek piac- és kapcsolatépítését az osztrák fővárosban. Az első pitch verseny után a résztvevők voksolhatnak, hogy melyik ötletet támogatják. Amelyik ötlet leglább három támogatót szerez az részt vesz a hétvégi mentorálásban. Ezután három napon át éjt nappallá téve hozhatják ki az ötletből a maximumot, hogy aztán 90 másodpercben bizonyítsák a nemzetközi befektetőkből álló zsűrinek, hogy övék a legpiacképesebb startup.

A részletes feltételekről és a jelentkezés módjáról itt olvashatsz bővebben.