Mindjárt caturday: fogadj te is örökbe egy árva macsekot!

17/07/19 szerda
ujnemzedek.hu
A nagy catlover, Ernest Hemingway mondta azt, hogy a macskák érzelmei teljesen őszinték . míg az emberek mindenféle okoknál fogva elrejthetik ezeket, addig a macskák sohasem tesznek így. Miért ne vennél magadhoz te is egyet, hogy megszépítse és izgalmasabbá tegye az unalmas hétköznapjaid? (Hemingway amúgy egy egész szigetnyit tartott, látszik is, milyen sokra vitte.)

A macskásoknak nem kell bemutatni a Cat Café Budapestet, hiszen minden rajongó ellátogatott már ide legalább egyszer. Tartottak már több örökbefogadó napot, de a mostani kifejezetten a felelős állattartásra hívja fel a figyelmet. 

Macskavilág Alapítvánnyal karöltve várják az érdeklődőket és az új cicagazdikat, hogy együtt tegyék szebbé a családra vágyó macsekok életét. Azok se szomorkodjanak, akik nem tudnak örökbefogadni, a szervezők nekik is kedveskenek. A látogatókat különleges vásár várja, valamint értékes nyereményeket tudhatnak majd a magukénak a tombolán. 

Az rendezvény teljes bevételét az alapítvány cicái kapják, szóval mindenképp érdekes ellátogatni azoknak, akik segíteni szeretnének az árva állatokon. 

A szervezők külön kiemelték: "Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy szigorúan leinformálható, megbízható gazdi jelöltek jelentkezését várjuk, akik egy életen át szeretnék szolgálni a kiválasztott kiskedvencet!" 

Ennek fényében tényleg csak elszánt és leliismeretes emberek jelentkezzenek gazdinak, hiszen az állattartás nagy felelősséget jelent.