Mindened az utazás? Ez a munka neked való!

18/04/26 csütörtök
ujnemzedek.hu
Ha mindened az utazás és jövőre pont van 11 hónap szabid, akkor jelentkezz a World Life Experience álláslehetőségére, ugyanis 11 embert keresnek egy fantasztikus munkára.

Lonely Planet News cikkében bukkantunk erre a lehetőségre, amit minden kalandor imádni fog!

A 2017-ben létrehozott szervezet célja a a fenntartható és társadalmilag felelős utazás népszerűsítése és most ehhez te is csatlakozhatsz! A program azóta már javában fut, idén is nekivágott 11 ember, de jövőre ismét kiadó lesz ez a pár hely. A lisszaboni székhelyű cég 2019-ben is várja az utazni, felfedezni vágyó, vállalkozó szellemű jelentkezőket. 

aerial african descent asia backpacker backpackers backpacks bags bangkok black caucasian check checking closeup device digital diverse earphones friends group guide hostel hotel map men mobile paper phone planning r
Forrás: Stocksnap

Úgy hangzik mint egy álom, nem? Pedig ez maga a valóság!

2019-re az a terv, hogy öt kontinensen húsz úti célra juttassák el a csapat tagjait, akik két hetet töltenek majd mindegyik állomáson. Ahová  megérkeznek, az lesz a feladatuk, hogy a helyi szervezetekkel együttműködve végeznek majd társadalmi munkát, valamint túrista szemmel is fel kell fedezniük a helyet és annak kultúráját. Ami a legdurvább, hogy neked ezért semmit nem kell fizetned, ha bekerülsz a 11 szerencsés közé, hiszen a World Life Experience mindenk kiadásod fedezi. Sőt, még egy lapáttal rátesznek: a 11 fő nem megy el fizetés nélkül a 11 hónap elteltével, hiszen fejenként 2500 eurós (nagyjából 775 ezer forint) havi fizetést tehetnek majd zsebre. 

Na, de milyen szempontoknak kell megfelelni? 

  • Ha jelentkezni akarsz, legyél 21 és 39 év közötti.
  • A személyiségedbe legyen kódolva az empatikusság, legyél felelősségteljes, átgondolt, toleráns és rugalmas.
  • Légy jelen, akarj részt venni a kiszabott feladatokban!
  • Ehhe persze legyél kezdeményező típus és kommunikálj jól!
  • Mivel a résztvevők különböző országokból érkeznek, ezért nem elég a középszintű angol nyelvtudás. Szükséged lesz arra, hogy társalgási szinten tudj kommunikálni.
  • Mivel a közösségi felületeken kell megosztani minden élményed, ezért nem árt, ha azért konyítasz hozzájuk!  

Bővebb információ és jelentkezéshez szükséges plusz adatokat a World Life Experience honlapján találod meg!

 

Forrás: lonelyplanet