Legyél vezérigazgató egy hónapra!

18/03/12 hétfő
ujnemzedek.hu
Ha te is szívesen dolgoznál vezető pozícióban és még friss diplomás vagy, akkor ez a felhívás neked szól!

A CEO for One Month programban frissen végzett fiatalok, ifjú tehetségek az Adecco ügyvezetője mellett tapasztalhatják meg egy teljes hónapon át, hogy milyen feladatokkal jár a cégvezetés, hogyan is működik egy nagyvállalat. 

"A 18-35 év közötti, ambiciózus fiataloknak az önéletrajz és motivációs levél mellett néhány kérdésre kell csupán válaszolniuk az Adecco Group WaytoWorkTM oldalán. Ezek alapján egy úgynevezett shortlistet állítunk össze azokról, akiket behívunk személyes interjúra, majd ezt követően választjuk ki azt a szerencsést, aki megkezdheti karrierjét az Adecco Magyarország Kft.-nél." – részletezte a program menetét Stefano Longo a Világgazdaságnak.

A tapasztalatszerzés mellett, az egy hónapos munkaviszonnyal 6000 eurót, azaz 1,8 millió forintos fizetést kap a kiválasztott fiatal, de ezzel még nem ér véget a program.

"A 10 legrátermettebbnek bizonyult „mini CEO” részt vehet egy, a katonaság és a sport világából már jól ismert boot-campben, ahol olyan készségek fejlesztése kerül a középpontba, mint a csapatban való dolgozás és az innovatív gondolkodás. Az itt legjobbnak bizonyult kis CEO egy hónapot tölthet el az Adecco Csoport globális ügyvezető igazgatója, Alain Dehaze mellett, ahol nem kevesebb, mint 15.000 eurós, azaz 4,5 millió forintos fizetés várja." – hívta fel a figyelmet az egyedülálló lehetőségre a szakember.

Ha érdekel a program, ide kattintva tudsz jelentkezni és további hasznos információkat begyűjteni. 


Hasznos cikkek és még több érdekesség az Adecco Way to Work oldalán.

 

Forrás: VG