Látogasd meg az Új Nemzedék standját a Fiatal Vállalkozók Hetén

18/11/13 kedd
ujnemzedek.hu
Megtudhatod, fiatal vállalkozóként hogyan segíthetsz másoknak önkéntes munkával, és az Új Nemzedék Központ tevékenységét is megismerheted.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2018. november 12-18. között a világ 170 országához hasonlóan, Magyarországon már XI. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét.

Ez az ország legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye, amely Budapesten és 9 vidéki városban neves és felkészült hazai szakemberek előadásaival várja a gazdasági élet iránt érdeklődő fiatalokat, vállalkozókat.

A Konferncia Mottója a "Vállalkozz az életre", az előadók pedig olyan hiteles és elismert személyek, akik túlzás nélkül a hazai gazdasági élet húzónevei. A mezőny nagyon erős, a számos nagynevű előadó közül most csak néhányat emelünk ki.

A szakmák képviseletében: Trunk Tomi, influenszer; Majoros Péter Majka, műsorvezető, rapper, dalszövegíró; Kiss Virág, IFBB Bikini PRO Világbajnok, Jancsa János, blogger, étteremtulajdonos; BioTech márkanagykövet; Palásti József, a Fornetti alapítója; Bige László, Magyarország egyik leggazdagabb embere; Hajas László, sztárfodrász, a szakmák képviseletében.

Rajtuk kívül számos ismert név a karrierépítés és vállalkozóvá válás területéről szolgál konkrét tippekkel és tart motivációs előadást a jelenlévőknek.

Vágod, hogy miről szól az Új Nemzedék?

Az Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft. (ÚNK) 2012 óta működik ifjúságpolitikai szakmai-szolgáltató háttérintézményként.

Az ÚNK egyik nagyszabású, fiatalokat érintő európai uniós projektjének neve: Új Nemzedék Újratöltve. Ennek részeként egyebek mellett létrehoztunk 20 közösségi teret (a 19 megyeszékhelyen, valamint Budapesten), kimondottan a fiatalok számára.

A fentiek mellett az ÚNK működésének kiemelt területe az önkéntesség: a közösségi terek Önkéntes Információs Pontokként is üzemelnek. Így a közösségi tér látogatói mindig friss információkat kapnak arról, hogy hol tudnak a közelben önkéntes akciókban részt venni.

Végül, de nem utolsó sorban van egy szuper online magazinunk is, kimondottan a fiatalok számára – a www.ujnemzedek.hu –, ahol a hasznos és fontos információk mellett trendi és népszerű témákban is számtalan cikk található.

A rendezvény budapesti helyszíne a Bálna, ahol az Új Nemzedék Központ is jelen lesz a kávézó melletti babzsákos lounge részen. Standunknál nem csak az Új Nemzedék fiatalokat érintő tevékenységéről és programjairól kaphatsz részletes infókat, de arról is széleskörű tájékoztatást nyújtunk, hogy fiatal vállalkozóként milyen formában vállalhatsz önkéntes munkát.

Természetesen beszélgetni is lehet a munkatársainkkal, szívesen válaszolnak bármilyen, az Új Nemzedékkel, az önkéntességgel kapcsolatos kérdésedre. Megismerheted az Új Nemzedék Központot, illetve a megyei közösségi tereket, a helyi és az ezután sorra kerülő országos programokat, rendezvényeket is.

Ha ott leszel az idei Fiatal Vállalkozók Hetének budapesti rendezvényein, látogasd meg az Új Nemzedék standját is – szeretettel várunk! Ha pedig nem jutsz ki, olvasgasd az Új Nemzedék Magazint, kövess minket az Instagramon, és lájkold a Magazin vagy a hozzád legközelebbi közösségi tér Facebook-oldalát!

Fiatal Vállalkozók Hete

Helyszín: Bálna Budapest, 1093 Fővám tér 11–12.
Időpont: 2018. november 14. (szerda) 15:00–21:00; november 15. csütörtök, 15:30–20:10

További infókért a rendezvényről, a további helyszínekről, valamint az ingyenes regisztrációért keresd fel a FIVOSZ honlapját.