Közös konferenciát rendez az ELTE PPK és az Új Nemzedék Központ

19/05/07 kedd
ujnemzedek.hu
Az ELTE PPK és az Új Nemzedék Központ közös szervezésében kerül megrendezésre a Kreativitás és tehetség konferencia 2019. május 10-11-én. A rendezvény a tanulói kreativitás és tehetség kibontakoztatásának lehetőségeit járja körül.

A kétnapos eseményen a terület legfrissebb hazai és nemzetközi kutatási eredményeit mutatják be az eseményre meghívott oktatáskutatók és gyakorlati szakemberek. Dr. Sally M. Reis és Dr. Joseph S. Renzulli, a tehetséggondozásban nemzetközi szinten meghatározó szaktekintélynek számítanak, akik az elmúlt évtizedekben azon dolgoztak, hogy támogatást nyújtsanak a fiatalok kreativitásának, tehetségének fejlődéséhez, tanulási eredményességük növeléséhez. Céljuk, hogy a gazdagító és tehetségfejlesztő pedagógia módszereit a lehető legtöbb pedagógus alkalmazza az osztályteremben.


Forrás: ELTE PPK

A konferencia plenáris előadója lesz továbbá Dr. Győri János (ELTE PPK), Dr. Fodor Szilvia (Debreceni Egyetem) és Daniel Patrick Balestrini (Universität Regensburg) is. A konferencia előadásai, interaktív foglalkozásai és workshopjai lehetőséget nyújtanak számotokra az együtt gondolkodására, a tapasztalatok megosztására a tehetséggondozás és kreativitás bátorításának területén.

Ha a konferencián való részvételről igazolásra lenne szükségetek, érdeklődjetek az egyetem hivatalos oldalán, amit itt találtok meg.

A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva tehettek meg.

Ugye rád is számíthatunk? #ottali

Forrás: ELTE PPK Neveléstudományi Intézet