Készíts rajzot és segíts te is a kóbor állatokon!

18/07/12 csütörtök
ujnemzedek.hu
Pályázatot hirdetett a Rex Alapítvány "Nyári rajzpályázat gyerekeknek a kóbor állatokért" címmel a 6-14 éves korosztály számára.

Forrás: Pixabay

A pályázatról:

Szereted az állatokat? Elszorul a szíved, amikor egy kóbor állatot látsz? Mutasd meg nekünk egy rajzzal, verssel vagy novellával, mit gondolsz, mit jelenthet az otthon társállataink számára? Hogyan lehetne csökkenteni a gazdátlan állatok számát?

Készítsd el pályázatod és az elkészült művet az alábbi címekre küldheted el:

 • Postán vagy személyesen: Rex Kutyaotthon Alapítvány, 1048 Budapest, Óceánárok utca 33.
 • E-mail: rexiroda@rex.hu 
 • A pályamunkákat a Hontalan Állatok Világnapjáig, vagyis augusztus 16-ig várják. 
 • Keddtől vasárnapig, 10 és 17 óra között. 

Kategóriák:

 1. kategória 6-9 éves pályázók rajz
 2. kategória 6-9 éves pályázók novella / vers
 3. kategória 10-14 éves pályázók rajz
 4. kategória 10-14 éves pályázók novella / vers

Nyeremények:

Mind a négy kategóriában hirdetnek 1. 2. és 3. helyezettet! Az 1. helyezett az ajándékcsomagon kívül egy osztálylátogatást nyer a Rex Alapítvány Állatszigetére. A látogatás alkalmával az osztályt körbevezetik az állatsziget különböző egységein. Ezen kívül az 1., 2. és 3. helyezet is ajándékcsomagot és oklevelet is kap.

Közönségdíj:

Mind a négy kategóriában hirdetnek közönség díjasokat is! Minden résztvevőnek, aki pályázati anyagot nyújt be, kis ajándékkal kedveskedünk!

Beküldési feltételek:

 • Az általad készített rajz hátoldalára tűntesd fel a pályamunka címét és a pályázó adatait: név, életkor, email cím, postacím (ez is szükséges, hogy a részvételért járó ajándékot postázni tudjuk).
 • A versek illetve novellák esetén szintén tűntesd fel külön oldalra a pályamunka címét és a pályázó adatait: név, életkor, email cím, postacím (ez is szükséges, hogy a részvételért járó ajándékot postázni tudják).
 • A beküldött pályamunkákat nem áll módukban a későbbiekben tárolni illetve visszaküldeni!
 • A pályamunkákat augusztus 16-a 17:00 óráig lehet leadni e-mail-en és személyesen is!!

Elbírálás:

A pályázatok első három helyezettjének kiválasztását a Rex Alapítvány munkatársai végzik. Ezen kívül a pályaműveket feltöltik Facebook oldalukra ahol a közönség szavazatai alapján minden kategóriában hirdetnek egy közönségdíjast is! A Facebookon augusztus 21-e reggel 9:00 órától lehet majd szavazni, egészen augusztus 31-én, 24:00-ig.

Még több infó a  Rex Alapítvány weboldalán és Facebook profilján olvashatók.