Jól jönne egy online pajzs? Mutatjuk hol találod!

18/04/20 péntek
ujnemzedek.hu
2018. április 21-én a fővárosi Városliget lesz a legbiztonságosabb hely az országban, hiszen kitelepül a rendőrség és a katasztrófavédelem. Az egész napos, minden korosztály számára izgalmas eseményen megannyi módon kerülhetsz közelebb az igazsághoz, azaz a biztonsághoz, miközben bepillanthatsz a rendőrök és tűzoltók hétköznapjaiba. Biztos, ami biztos, a DIP is ott lesz, hogy online páncéllal (is) felvértezve térhess haza.

Mivel ez a VIII. Országos rendőr- és tűzoltónap, így nem meglepő, hogy lesz kutyás- és lovas bemutató, ovizsaru, füstsátor, tűzvédelem, helikopter, zenei programok, de a Bűnmegelőzi faluban ott lesz az Új Nemzedék is. A DIP szakértői az online védelmedet sokszorozzák majd meg a falu egyik sátrában. 

Kíváncsi vagy, melyek az online tér veszélyes pontjai, és hogy miként előzheted meg a bajt – például a jelszó- és adatlopást, az online zaklatást, fiókfeltörést, zsaroló vírusokat, vagy épp egy betörést, amit egy ártatlannak tűnő szelfi okozhat? Igen a válasz? Akkor ugorj be hozzánk és természetesen a szakértőinket bármilyen más kérdéssel is megostromolhatod.

Helyszín: Budapest (XIV. kerület), Városliget
Időpont: 2018. április 21. (szombat), 10-16 óra
További információ itt található.