Jó szakmát akarsz választani?

19/01/24 csütörtök
ujnemzedek.hu
Mitől lesz valaki jó szoftverfejlesztő? Mi a különbség a vegyész és a vegyészmérnök szakma között? Milyen lesz egy értékesítő munkája 2030-ban?

Látogass el január 26-án a Konnekt LIVE-ra és tedd fel a kérdéseidet több mint 40 különböző szakmát képviselő fiatalnak! Kérdezz olyanokat, akik első kézből mesélik el, miért szeretik a szakmájukat.

A Konnekt LIVE-ot úgy képzeld el, mint egy rendezett kavalkádot, tele különböző pályákról beszélgető asztaltársaságokkal, amelyekhez bármikor csatlakozhatsz. Őszinte kérdések, izgalmas sztorik és személyes példák segítenek majd az útkeresésedben.


Fotó: Konnekt LIVE

A rendezvényen lesz többek között szociológus, webfejlesztő, vegyészmérnök, rendezvényszervező, óvodapedagógus, pszichológus, de asztalos, cukrász és zenész is.

A személyes beszélgetések mellett az előadóteremben nem mindennapi szakmák kerülnek terítékre. Meghallgathatod milyen egy digitális nomád élete, de szó lesz arról is, hogy mi van, ha nem mész egyből vagy egyáltalán egyetemre. Beleshetsz a multik és a startupok világába, és időutazhatsz 2030-ba, miközben megismered a jövő szakmáit.

Pályaválasztási döntéseiről mesél majd Hajnóczy Soma bűvész, Bolla Viki és Trunk Tomi influencerek és Kump Edina zero waste szakértő is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletes programot ide kattintva olvashatod. A Facebook eseményt itt találod. Regisztrálni pedig itt tudsz.

Helyszín: Green Fox Academy, Andrássy út 66., Budapest, 1062

Időpont: Január 26. 10:00-17:00