Je Suis Amphiryon - énkereső verspályázat

18/04/24 kedd
ujnemzedek.hu
A Trafó Gondolat Generátor műhelye a Műút folyóirattal közösen pályázatot hirdet, ezúttal Závada Péter Je suis Amphitryon című, újonnan megjelenő drámakötete és az előadás ősbemutatója kapcsán.

Mitől vagyok én én? Mi hiányozna abból, aki tökéletesen alakít engem? Ki vagyok, ha valaki más a szerepemet átvéve helyettesíthet? Lehetne nálam jobban eljátszani engem? Vagy én vagyok az, aki már most is ezt csinálja?

Inspirálódj az Amphitryion előadásból, vagy olvasd el a drámát akár több verzióban, keresd és írd meg a saját én-történeted, hogy a felolvasóesttel egybekötött díjátadón színészek tolmácsolásában hallgathasd meg versedet, megjelenhess a Műút felületein, és Trafós nyereményekkel gazdagodj!

Kik jelentkezhetnek?

A pályázatra középiskolás és egyetemista diákok alkotásait várják.

Mivel lehet pályázni?

A fenti kérdésekről szóló, maximum 70 soros verssel.

Meddig tart a jelentkezés?

Május 5-ig. A műveket ezután a szerzőkből, alkotókból, a Műút és a Trafó munkatársaiból álló zsűri értékeli.

Hogyan lehet jelentkezni?

Emailben a gondolatgenerator@trafo.hu-n. A tárgyba írjátok azt, hogy ‘Je suis Amphitryon pályázat’.

Miért éri meg?

Mert a nyertes pályaművek felolvasásra és kiállításra kerülnek a Trafó kávézójában, olvashatóvá válnak az internetes felületein, beküldőik különleges ajándékcsomaggal gazdagodnak, a legjobb alkotások pedig megjelennek a Műút portálján vagy hasábjain!

Az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadó-felolvasóestre május 10-én 18.30-tól kerül sor. Facebook eseményt itt találjátok.