Itt a hétvége! Veszíts el egy könyvet!

17/03/24 péntek
ujnemzedek.hu
Március 24-től 26-ig ismét lesz nagy könyvelhagyó hétvége, ekkor ünnepli ugyanis a kilencedik születésnapját a Veszíts el egy könyvet! játék.

Már kilencedjére rendezik meg a programot, de a szervezők célja továbbra is változatlan: legyen egy hétvége, amikor könyvszerető emberek veszítik el egyszerre egy-egy szívükhöz közelálló könyvet, hogy azt más megtalálhassa, elolvashassa, és később újra elveszíthesse.

A program során az elhagyók még nyerhetnek is, a nap fődíja egy több mint 25 ezer forint értékű könyvcsomag az Alexandra Kiadó és Könyváruházak jóvoltából. Orosháza-Gyopárosfürdő felajánlásaként pedig a pályázók között vigaszdíjként kisorsolásra kerül két darab, két fő részére szóló gyopárosfürdői élményfürdő belépő.

A nyereményjáték három napig tart, és a március 26-án éjfélig feltöltött képek tulajdonosai vesznek majd részt a sorsolásban.

Már meg is van az első elhagyott könyv képe, amit a kezdeményezés Facebook oldalára töltöttek fel. Csatlakozz az eseményhez és hívd meg barátaidat is!