Idén is lesz Budapesti Nagy Sportágválasztó!

17/05/03 szerda
ujnemzedek.hu
A Budapesti Nagy Sportágválasztó célja, hogy kedves csináljon a sportoláshoz a minél szélesebb sportági paletta gyakorlati megismerésének lehetőségét kínálva.

A  május 26-27-én edzők, szakemberek instruálása mellett több mint 100 sportágat próbálhatsz ki szabadon, hiszen itt biztos, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő mozgásformát, legyen az olimpiai, nem olimpiai, verseny és szabadidős, egyéni vagy csapatsportág.

Huszadik alkalommal rendezik meg a Nagy Sportágválasztót, ahol eseményenként több mint 20.000 látogató próbálhatja ki a sportágak valamelyikét. A szervezők szeretnék, ha minél többek életének természetes részévé válna a rendszeres testmozgás, így a rendezvény mindenkihez közel hozza a mozgás örömét, baráti társaságok és családok is egyaránt jól érezhetik magukat. Kiemelkedő pontja a eseménynek, hogy lehetőséget ad a példaképek, olimpikonok, világ és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, amely meghatározó élményt lehet minden korosztály számára. 

Május 26-27. (péntek, szombat) 9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvény pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett, oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget a családokat várják a szervezők!

Nézz be és próbálj ki olyan sportokat, amiket eddig még soha!

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

További  információk és regisztráció: http://www.sportagvalaszto.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/sportagvalaszto/?fref=ts