Hogyan kommunikálj konfliktushelyzetben?

19/01/22 kedd
ujnemzedek.hu
Előfordult már, hogy valakivel nem értettél egyet valamiben? A suliban, otthon, vagy éppen a munkahelyen is gyakran találkozunk ezzel. Mindannyian. De szeretnéd-e megtudni, hogyan tudod elmondani úgy a véleményed, hogy pikk-pakk el tudjátok dönteni, hogy kinek van igaza? Mert mi szívesen segítünk benne. Ráadásul tök ingyen. Tényleg.

Hm… Oké. De hogyan?

Január 30-án tartunk egy ingyenes workshopot Budapesten, ahová szeretettel várunk Téged is, hogy megtudhasd: hogyan érdemes kommunikálnod, ha már olyan zűrös a szitu, hogy nem tudtok megegyezni.

De én is mehetek?

Naná. Mindegy, hogy hány éves vagy.

Mit kapok, ha elmegyek?

Megnézheted, hogyan kezelik ezt az egész konfliktus dolgot a „profik”, kipróbálhatod magad, hogy neked esetleg ügyesebben menne-e, ráadásul egyéni tippeket is adunk neked. Persze, csak ha szeretnéd. A lényeg: hogy nem kell mesélned magadról, vagy sok embernek megnyílnod, csak eljönnöd és jól érezned magad. Tényleg.


Fotó: Pixabay

Mit kell csinálnom, ha érdekel a dolog?

Regisztrálnod és eljönnöd. Regisztrálnod azért kell, hogy tudjuk, hogy számíthatunk-e rád, mert, ha most sajnos nem tudsz jönni, akkor nem várunk rád (tudod, mint amikor jössz, csak késel), hanem elkezdjük a programot (regisztrálni 2019. január 29. 12:00-ig tudsz).

Ha jössz (és reméljük, hogy jössz), ide kattintva tudsz regisztrálni. Írd meg nekünk, hogy hogy hívnak, és hogy szeretnél részt venni az eseményen.

Amit tehát tudnod kell:

Az időpont: 2019.01.30. 18:00-19:30
A helyszín: Új Nemzedék Budapesti Közösségi Tér (1053 Budapest, Királyi Pál utca 6.)

Ha regisztráltál, 2019. január 30-án, 18:00-kor találkozunk. #ottali

A program az Új Nemzedék Budapesti Közösségi Tér, és a Az 1. sz. Mediátor Munkaközösség szervezésében valósul meg.