Ha valami különleges kalandra vágysz, sétálj át a Duna alatt!

18/04/05 csütörtök
ujnemzedek.hu
Ha szereted a különleges sétákat és valami igazán nem mindennapi élménnyel gazdagodnál, akkor vésd be a naptárba április 20-at és 21-et! Ezen a két napon bárki végigsétálhat a Nagymaros és Visegrád közötti közműalagúton, ami Duna alatt húzódik.

 A Duna Menti Regionális Közmű Zrt. (DMRV Zrt.) április 20-21-én, vagyis pénteken és szombaton beengedi a kíváncsi látogatókat az alagútba, hogy aki kedvet érez magában, végigsétálhasson az extrém útvonalon.

Néhány infó az alagútról:

  • A Duna alatt helyezkedik el.
  • Nagymaros és Visegrád közötti területen.
  • 550 méter hosszú
  • és 3 méter széles.

Ha benned is ég a vágy és ott akarsz lenni, akkor foglalj időpontot az alagut@dmrvzrt.hu címen. A jelentkezést április 3-án 8.00 órától egészen április 6-ig várják a szervezők. A szervezők a jelentkezésről megerősítést vagy elutasítást tartalmazó üzenetet fognak küldeni minden jelentkezőnek a turnusok feltöltése után, április 9-től kezdődően.

Fotó: Gulyás Attila
Forrás: turista magazin

Fontos: 

A létesítmény műszaki adottsága, valamint balesetvédelmi okok miatt a programban résztvevők száma limitált, a jelentkezés sorrendje alapján dől el, hogy ki fér bele a létszámkeretbe. A szervezők azt kérik, hogy a jelentkezés során lehetőleg több alternatívát adjatok meg a programon való részvétel időpontjára vonatkozóan.

 A foglalható időpontok a két nap során:

Visegrádról induló csoportok: 9.00, 10.00, 15.00, 16.00
Nagymarosról induló csoportok: 11.30, 12.30, 13.30, 14.30

Még több infót a Duna Menti Regionális Közmű Zrt. (DMRV Zrt.) közleményében olvashattok. 

Forrás: turista magazin