Ha bajnok akarsz lenni, irány a Millenáris!

17/01/26 csütörtök
ujnemzedek.hu
A Bajnok - "The Champion" címet viselő interaktív, családi rendezvény áprilisig várja az érdeklődőket. Ha érdekel a sport és kíváncsi vagy a különböző sportágak változatos világára, akkor ez a rendezvény neked szól! Vajon te képes lennél rá? Nézd meg, hogyan küzdenek a bajnokok és lépj a nyomdokaikba!

Budapesten mutatják be először, és innen indul majd világkörüli útjára a hazai fejlesztésű elemekből álló és nemzetközi szinten is egyedinek számító interaktív családi kezdeményezés a The Champion - A Bajnok.

A kiállítás egy speciálisan vezetett túra, amelyben a résztvevő saját maga választhatja ki, hogy melyik játékot szeretné végigjátszani. Ha minél több játékot megcsinál, akkor a végén kap egy elismervényt, amiből megtudhatja, melyik sportágban lenne a legjobb a képességei szerint, melyik sportágat lenne érdemes művelnie.   

Illés Gabriella főszervező szerint a The Champion nem egy egyszerű kiállítás, hanem egyrészt egy kiváló alkalom arra, hogy teszteljük képességeinket, másrészt a kevésbé aktívak olyan művészi sportfelvételeket, gyönyörű, szuperlassított videókat láthatnak több, egymással szinkronizált felületen, melyek új perspektívákból mutatják be az egyes sportágak szabad szemmel nem érzékelhető momentumait. Benedek Tibor, a The Champion fővédnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy az élmény-expo egy hatalmas tudástárat is felvonultat, számos érdekességgel a különböző sportágak változatos világából.

A The Championon számos mobil termék is megtekinthető és kipróbálható lesz. "A technológiai innováció és a sport között több a párhuzam, mint azt gondolnánk: egy sportolónak - akárcsak egy vállalatnak - folyamatosan fejlődnie kell, hogy mindig a legjobbat nyújthassa. Ezt valljuk, és a Samsungnál arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a mindennapokat és élménytelivé tegyük az életet, legyen szó munkáról, szórakozásról vagy játékról. Örömünkre szolgál, hogy ezt most is bizonyíthatjuk, és mobileszközeink valamint Gear VR készülékünk segítségével távoli, minden képzeletet felülmúló világokba kalauzolhatjuk el a látogatókat" - mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.


Forrás: 

Az élmény-expot támogatja a MasterCard is. "A MasterCard évek óta azon dolgozik, hogy innovatív megoldásokkal minél egyszerűbbé, gyorsabbá és biztonságosabbá tegye a fizetést a kártyabirtokosok számára. Örömmel csatlakoztunk a The Championhoz, hiszen a tárlat is azt mutatja be, hogy a sportban ugyanolyan elengedhetetlen a folyamatos megújulás, mint az üzleti életben" - mondta Eölyüs Endre, a MasterCard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója. 

Támogatóként szerepel a piacvezető táplálék-kiegészítőket gyártó és forgalmazó BioTechUSA is. "Küldetésünk a sport népszerűsítése és támogatása. Törekszünk arra, hogy termékeinkkel mindenféle sportágat űzők számára kínáljunk alternatívát, legyen szó profi vagy hobbisportról. Cégünk olyan sportolókkal, partnerekkel dolgozik együtt, akik képesek másokat inspirálni, számukra valami újat, akár egyedülállót nyújtani, pontosan ilyen rendezvény a The Champion" - mondta Lévai Bálint, a BioTechUSA ügyvezető igazgatója. 

A kiállítás médiapartnere a National Geographic és a Rádió 1, és támogatóként szerepel a Budapest 2024, valamint a MOB is sok segítséget nyújtott a kiállítás megvalósításához.
 

További információk és jegyvásárlás a The Champion weboldalán találhatók.