Fiatalok világnapja Tatabányán!

19/08/02 péntek
ujnemzedek.hu
Komárom-Esztergom megyéből érkeznek olyan fiatalok előadást tartani, akik kiemelkedők, s példaképei lehetnek a mai fiataloknak. Az előadók között lesz majd ifjúsági olimpiai bajnok, profi táncos, író, illetve kreatív vállalkozó is.

Művészet, sport, vállalkozás. Ezek azok a központi témák, amelyerőla fent a kövezkető sorokban bemutatott fiatalok fognak előadásokat tartani. Mesélnek többek között arról, hogyan csöppentek ebbe a világba, minek köszönhetik, hogy azokká váltak, akik ma, továbbá beszélni fognak arról is, hogy mi a motivációjuk s milyen terveik vannak a jövőre nézve. Lássuk, kik is ezek a fiatalok:

Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok, magyar párbajtőröző. Az Exatlon Hungary férfi bajnoka. 2014-ben bronzérmet nyert a magyar férfi párbajtőr-válogatottal a kadett vívók jeruzsálemi Európa-bajnokságán. A bulgáriai Plovdivban zajló kadet világbajnokságot aranyéremmel zárta, 2016-ban az újvidéki kadet és junior Európa-bajnokságon a párbajtőrcsapattal szintén aranyat szerzett, illetve a 2018-as jereváni U23-as Európa-bajnokságon, a párbajtőrözők között a hatodik helyen végzett

Karvaly Róbert táncos, koreográfus. Sokan emlékezhettek rá a Csillag szültetikből is, hiszen ő a Quantum XXL csapat résztvevője volt. Régóta foglalkozik táncoktatással, a Blacktime tánciskolában negyvennél is több fiatalt tanít.

A Játszótéren laposüveggel verseskötet szerzője Jáger Dávid mutatkozik be az eseményen. Lehetőséged lesz bepillantást nyerni költészetének rejtelmeibe, motivációjába és terveibe.

Előad Hudák Tibor, akihez sokaknak jól ismert I love póló, továbbá a periodbox vállalkozás kötődik. Tibi többek között mesél nekünk arról, hogy miért is vágott bele a saját vállalkozás indításba, milyen kihívások vártak rá.

Ha te is kíváncsi vagy az előadásokra, ne habozz, várunk szeretettel az új nemzedék központ tatabányai közösségi terébe, ahol találkozhatsz ezekkel a nem mindennapi emberekkel.

#ottali #ujnemzedek