Elképesztő lehetőség: mutasd meg a zenédet a Stranger Things hangjegyügyi anyaúristenének!

17/10/20 péntek
ujnemzedek.hu
De ha a White Famous vagy a The OA a kedvenced, az általad szerzett muzsikának akkor is Nora Felder fülében a helye.

Ő az a sokak által istenített music supervisor, aki olyan sorozatok soundtrackjébe válogatott zenéket, mint a fent említetteken túl például a kevesek által ismert, de valójában csúcskirály Ray Donovan - rövidek leszünk: ha zeneszerzéssel foglalkozol, és esélyed van arra, hogy Nora Felder mondja el a véleményét a munkádról, akkor

hülye lennél nem élni a lehetőséggel.

...jó, de mi a franc az a showcase, hé

Ez kérlek egyfajta audiokavalkád, műfajilag kb. egy nagy, és semmiképp sem mókátlan csapatépítőhöz hasonlít, ahol a zenészvilág, illetve audioipar nagymenői cserélnek napookon keresztül eszmét. Semmiképp sem csendesen. 

A novemberben induló BUSH, azaz a Budapest Showcase... rendezvénysorozat? ...zeneipari vásározás? ...audiovizuális ünnep? most lehetőséget ad erre: pályázz a SAJÁT SZERZEMÉNYŰ muzsikáddal, és reménykedj, hogy bejutsz aközé a tíz kolléga közé, akik hangjegyeikkel egy nyilvános "Listening Session with Nora Felder by SynchAudio" című szessönön kikerülnek Nora Felder elé. Ő aztán jól meghallgatja a mázlis-tizest, véleményt mond, tanácsot ad, illetve véleményezi a filmiparba való bejutás lehetőségét. 

Képtalálat a következőre: „scott pilgrim music gif”

Királyság, nem?

A BUSH programja Ide Kattintva elérhető, a szakiról bővebben pedig Itt olvashatsz!