A Tehetségek Magyarországa nyitórendezvény - regisztráció

16/10/17 hétfő
ujnemzedek.hu
Az EFOP-3.2.1-15-2016-00001 – „Tehetségek Magyarországa” projekt átfogó célja a tehetséggondozás működő rendszereinek összekapcsolása és koordinációja, a hozzáférés egyenlőtlenségeinek korrigálása, a tehetség kibontakoztatására lehetőséget nyújtó programok támogatása, továbbá az érintettek környezetének bevonása a minél hatékonyabb beavatkozások érdekében.

A rendezvény időpontja: 2016. november 12. (10.00-16.00)
Helyszín: Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)

Az egész napos rendezvény két részből áll:

I. Szakmai konferencia (10.00-12.00), melynek célja, hogy a köznevelésben érintett szakemberek, a felügyeleti szervek valamint a szakmai együttműködő szervezetek megismerjék a projekt célkitűzését és tevékenységeit, továbbá, hogy információt kapjanak a közelgő időszak együttműködési lehetőségeiről.

II. Népszerűsító blokk (10.00-16.00)
A konferenciával párhuzamosan futó, népszerűsítő programcsoport elsősorban a tanulókat célozza. Az interaktív standokon élményszerű, a Gardner-féle képességterületekhez kapcsolódó fejlesztést támogató eszközöket ismerhetnek meg a résztvevők, a színpadon pedig rövid pódiumbeszélgetések követik egymást kapcsolódva a tehetségterületekhez.

A rendezvény részletes programja itt található

Szeretettel várjuk  általános iskolában, középiskolában, szakszolgálati intézményben, Pedagógiai Oktatási Központban dolgozó pedagógusokat, partnerintézmények, szervezetek, felsőoktatási intézmények képviselőit, továbbá tehetségfejlesztő szakembereket, iskolapszichológusokat, szakértőket, szaktanácsadókat, és mindenkit, akit a tehetségfejlesztés érdekel.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A résztvevőknek a szervezők szendvicsebédet biztosítanak.

 

A jelentkezés lezárult!

Amennyiben további kérdése lenne, keresse kollégáinkat a kp-kommunikacio@unp.hu címen.