2017-ben is lesz Brain Bar Budapest - a jövőfesztivált

16/12/19 hétfő
ujnemzedek.hu
2016-ban az év leginspirálóbb eseményének választottak és 2017-ben is lesz Brain Bar. A fesztivál olyan témákat fog érinteni, mint a mesterséges intelligencia, a nagyvárosi élet jövője, az időutazás és a földönkívüli élet. A rendezvényre ellátogat Peter Sunde, a játékelmélet egyik legismertebb szakértője, de előadást tart majd Shane Tusup, Hosszú Kainka férje is.

A háromnapos eseményen előtérbe kerülnek a technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ismerteti ötleteit. Az előadokból már néhányat bemutattak a szervezők, mások mellett ott lesz: Peter Sunde, a Pirate Bay társalapítója, Carol Cleland asztrobiológus, Kevin Zollman, George Friedman geopolitikai elemző, Simone Giertz svéd-amerikai robotépítő művész, Barabási Albert-László hálózatkutató és Shane Tusup, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzője férje is. 

Témákban nagyon izgalmas és színes lesz a jövő évi paletta, szó lesz a nagyvárosi élet jövőjéről, a technológia és a szex kapcsolatáról, a fajok tömeges kihalásának okáról és problémájáról, a mesterséges intelligencia térhódításáról, a gyermekvállalás 21. századi kihívásairól és még az időutazásról vagy éppen a földönkívüli élet lehetőségeiről is. 

 A Brain Bar Budapestet 2017. június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. Jegyek már kaphatók, folymatos infók az esemény Facebook oldalán.


forrás: Brain Bar