Time to Move: irány Európa!

17/10/13 péntek
ujnemzedek.hu
Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek? Részt vennél nemzetközi projektekben?

Kíváncsi vagy, milyen európai uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Októberben Európa-szerte, így Magyarországon is számtalan program vár a Time to Move kampányban.

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a Time to Move európai programsorozatot, amelyben egy hónapon keresztül több száz változatos esemény – tájékoztató előadás, flashmob, koncert, workshop - zajlik majd párhuzamosan 21 országban. A sokszínű online és offline programok célja, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket, amelyekkel felfedezhetik egész Európát. A rendezvénysorozat az európai ifjúsági információszolgáltató hálózat, az Eurodesk szervezésében valósul meg az idén 30 éves Erasmus+ program támogatásával - olvasható a sajtóközleményben.

A magyar Eurodesk hálózat csaknem 70 eseménnyel csatlakozik a kampányhoz, színes és izgalmas programokkal várják a fiatalokat országszerte. A timetomove.info oldalon interaktív térkép segítségével lehet tájékozódni arról, hogy mikor, hol, milyen események zajlanak. A legtöbb program ingyenes, de néhol előzetes regisztráció szükséges.

A kampány egyik kiemelt hazai rendezvénye az október 16-án, a budapesti Szóda Műhelyben tartandó Start! beszélgetés, melynek témája a hazai és külföldi karrierkezdés lesz.

További Magyarországi helyszínek: Budapest, Debrecen, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Kaposvár, Kecskemét, Kisvárda, Komárom, Mezőkövesd, Miskolc, Mór, Nagybajom, Nagykálló, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém, Várpalota, Veresegyháza.

Tervezd meg a Time to Move hivatalos pólóját!

Kreatív, érdekes és inspiráló alkotásokkal lehet pályázni a 2018-as kampányban. Tervezz pólót bármilyen technikával, töltsd fel az Eurodesk facebook oldalára, és nyerj! Részletek és jelentkezés: timetomove.eurodesk.eu/hu

További információ: timetomove.info

Érdekelnek az ilyen lehetőségek? Nézd meg mi kell ahhoz, hogy külföldön legyél önkéntes.