Találkozz Philip Zimbardóval, az agyturkászás atyaúristenével!

17/05/17 szerda
ujnemzedek.hu
Elképesztő lehetőség bárkinek, de pszichológus hallgatóknak pláne. Fuss össze vele a Családok Budapesti Világtalálkozóján!

Freuddal meg Titus Burckhardttal már nemigen parolázhat az ember, William Chittick meg szimplán nem lesz itt, ellenben akit érdekel kicsit is a modern pszichológia, tuti lehidal attól, hogy Philip Zimbardo, amerikai pszichológus, szociológus, író, kutató, egyetemi tanár, az emberi agresszió egyik elsőszámú tudora Magyarországra látogat - mindjárt kétszer is. (Elég ha azt mondjuk: stanfordi börtönkísérlet?)

Ami gyász a dologban: az első alkalomra, azaz a Pszichológia mindenkinek című könyvének hazai bemutatójára már egy bolhát nem lehetne bejuttatni,

hiszen az összes hely betelt.

Viszont jó hír mindenkinek, akit érdekel a jó prof, hogy Philip Zimbardót a Családok Budapesti Világtalálkozójának május 25-i rendezvényén is láthatod és hallhatod a Budapesti Kongersszusi Központban, ahol a szakember 17:15-től tart előadást. Ha MINDENKÉPP ott szeretnél lenni, és nem akarsz azon parázni, vajon jut a hely,  még megoldást is tudunk:

Gyere el aznap az Új Nemzedék Központ hostesscsapatába önkéntesnek! 

Előny, ha proaktív, mosolygós személyiség vagy, aki beszél valamilyen idegen nyelvet és akiknek nem okoz problémát az egyszerűbb, de fontos feladatok (pl.: szemétszedés) elvégzése sem. És máris itt a lehetőség, hogy akár élőben élvezd Zimbardo prof előadását!

Bővebb információ a rendezvényről itt található:

https://www.budapestfamilysummit.com/hu/a-vilagtalalkozorol/