Segítséggel is jól lehet lakni - rendelj a neten kaját, és adományozz!

17/01/02 hétfő
ujnemzedek.hu
A Fairfood csapata legalábbis igyekszik tenni arról, hogy így legyen. Naná, hogy magyar vállalkozásról beszélünk.

"Elkezdődött. Több mint félévnyi szervezés és fejlesztés után végre valóra válthattuk, amiért belevágtunk a Fairfood.hu projektbe. Segíthettünk!" - olvasható a fairfood.hu blogján. De mi is az a Fairfood? Nos, ez az az oldal, ahogy pontosan úgy rendelhetsz kaját magadnak, ahogy ezer más ételrendelő portálról - vagyis a dolog kényelmes, ki sem kell mozdulnod, ha éhes vagy, és rengeteg étterem kínálatából válogathatsz. A különbség:

minden rendeléssel rászorulóknak juttathatsz meleg ételt. 

Semmi egyebet nem kell tenned, mint ide kattintani a kajáért, a Fairfood csapata pedig gondoskodik róla, hogy bevételük egy részét havonta más rászorulókat segítő alapítványnak vagy szervezetnek  adják.  Így volt ez decemberben a Bethesda Gyermekkórházzal, januárban a Csak Egyet Szolgálatottal - a februári akcióról a szervezet Facebook-oldalán érdemes érdeklődni. 


A Fairfood csapata. (kép: fairfood.hu/blog-elkezdodott)

A weboldal - itt rendelhetsz is - tájékoztatása szerint a projekt eddig 194 rászorulón segített. Ha éhes vagy, jusson eszedbe, hogy mások is azok - ha egy módod van rá, te is segíthetsz, hogy ez a szám tovább nőjön!