Segíts önkéntesként a budapesti ifjúsági boksz-világbajnokság lebonyolításában!

18/07/23 hétfő
ujnemzedek.hu
Az augusztus végi esemény szervezésében az Új Nemzedék Központ is részt vesz. Segíthetsz a recepción, az action teamben, a dopping- vagy a sajtórészlegen, és további területeken is.

Az AIBA Ifjúsági Férfi és Női Ökölvívó Világbajnokságon a világ legjobb női és férfi ifi ökölvívói mérik össze tudásukat. Az eseményt augusztus végén rendezik Budapesten, a Duna Arénában, a szervezésben az Új Nemzedék Központ is részt vesz. 

Kíváncsi vagy, hogyan alakítják át ideiglenesen az uszodát? Szeretnéd átélni az izgalmas nemzetközi sportos közeg forgatagát? Szeretnél szakmai tapasztalatot szerezni sportszervezés terén, kapcsolatokat építeni, külföldiekkel ismerkedni? Szívesen gyakorolnád egy kicsit élőben is angol- vagy más idegennyelv-tudásodat? Szerinted nem csak a Hősök tere, az Andrássy út és a Budai vár lehet izgalmas egy fiatal ökölvívó számára, és szívesen megmutatnád Budapestet úgy, ahogyan egy magyar fiatal látja? Egyszerűen csak szereted, követed az ökölvívást? Akkor akkor téged keresünk! Jelentkezz önkéntesnek, és nézd akár a ring mellől a meccseket!

Ezeken a területeken segíthetsz:

- Action Team
- orvosi szoba, dopping
- sajtó, média, menedzsment
- akkreditáció, regisztráció
- általános protokoll
- csapatkísérés
- étkeztetés
- marketing
- nézőtér
- személyes VIP-kísérés
- technika 
- transzport
- üzemeltetés
- versenyszervezés

További részletes infókat a rendezvényről és az önkéntes munka területeiről itt olvashatsz.

A jelentkezéshez kattints ide!

 

Alapinfók
• Helyszín: Duna Aréna, 1138 Budapest, Népfürdő u. 36.
• Időpont: 2018. augusztus 20-31.
• Megközelítés: 
- 15-ös és a 115-ös autóbusszal (legközelebbi megállótól a főbejárat kb. 1 perc gyalog)
- az Árpád híd irányából, a 1-es villamossal (legközelebbi megállótól a bejárat kb. 8-10 perc gyalog).
- M3-as metróval, a Forgách utcai megállótól. Az M3-as metró Kőbánya- Kispest felől csak a Lehel térig közlekedik. Újpest-központ és Lehel tér megállók közt metrópótló autóbuszok szállítják az utasokat (legközelebbi megállótól a bejárat kb. 8-10 perc gyalog

Facebook-esemény