Önkéntesek kerestetnek a PET kupához!

17/02/01 szerda
ujnemzedek.hu
A PET Kupának egyik fő hajtómotorja az önkéntesség. Minden szervező és segítő rengeteg időt és energiát áldoz a közös misszióra, miszerint meg szeretnék tisztítani éltető folyónkat, amely év tízezredek óta alakítja kultúránkat, hazánkat, éghajlatunkat.

Olyan önkénteseket keresnek, akik segíteni szeretnének a PET Kupának. Évek óta dolgoznak a szennyezések felméréséncsökkentésén, a szemléletformálásoncégek bevonásán és egyre szerteágazóbb a tevékenységük, így egyre több energiát és szakembert igényel a munkák elvégzése. Jelentkezz náluk, ha az alábbiakban szívesen részt vennél, mint PET Kalóz:

- kutatás, cikkek írása,

- fordítás angol, román, ukrán nyelvre,

- részvétel a PET Kupa kiállításon: installáció építés, bontás, részvétel a stand munkájában,

- az éves PET Kupa segítése, a verseny lebonyolítása, és a sok-sok hulladék szedése-válogatása.

A jelentkezéshez szükséges ívet itt tudod kitölteni: http://petkupa.hu/hu_HU/onkentesseg/
Ha nem jelenik meg a linken az online kérdőív, ide kattintva kitöltheted a Google oldalán!


Forrás: petkupa.hu

Kinek ajánljuk ezt az önkéntes munkát?

Mindenkinek, aki szeretne javítani folyóink állapotán és szeretné tevékenységével is felhívni a figyelmet a környezetvédelem és a részvétel fontosságára! Ajánljuk továbbá természetvédelmi-, környezetvédelmi szakot hallgatóknak, az evezős sportok kedvelőinek, aktív zöldgallérosoknak, vagy azoknak akik csak heccből akarnak egy hetet kalózkodni a Felső-Tiszán! Nem utolsó szempont a csodás társaság, mert a PET Kupának van egy fantasztikus összekovácsoló ereje! Próbáld ki! 


Forrás: petkupa.hu

Szerződés: Az önkéntesekkel „önkéntes szerződést” kötnek, melyben mindenki vállalja, hogy saját felelősségre vesz részt az akcióban.

Szakmai partnerük az önkéntesek szervezésében az Önkéntes Központ Alapítvány.

 

Forrás: petkupa.hu