MegTeszed(d), hogy csatlakozol?

19/03/07 csütörtök
ujnemzedek.hu
A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma, amely immár nyolcadik alkalommal valósul meg. A mozgalomhoz idén a "Több leszel, ha teszel!" is csatlakozik, amelynek keretében Rád is számítunk, hogy a szemétgyűjtési akció során idén is együtt, „nagytakarítsunk” és tisztítsuk meg közösen a szűkebb-tágabb környezetünket. Együtt, egy időben, szerte az országban. Benne vagy?

Ha van kedved részt venni a kezdeményezésben, a Facebook profiloddal, vagy az e-mail címeddel tudsz regisztrálni, és kiválasztani, hogy mikor, és az ország melyik részén csatlakozol önfeledt, lelkes csapatunkhoz. Ugyanis ez Tőled függ. Tényleg. Egy csapat vagyunk, így mindenhol szeretettel és örömmel várunk.

Mikor gyere?

Amikor neked megfelel. Március 18-án, 19-én, 20-án, 21-én, 22-én, 23-án vagy 24-én. Sőt, akár mindennap jöhetsz, csak lehetőleg egy nap, egy helyre jelentkezz be vagy hozz létre találkozási pontot.

Találkozási pontot?

Aha. Ugyanis jelentkezhetsz önkéntesnek és koordinátornak is. Rajtad áll, hogy melyiket választod. Ha érdekel, hogy mi a különbség köztük, ide kattintva tudsz bővebben olvasni a részletekről.

Ti is jöttök?

Bizony. A Több leszel, ha teszel! önkénteseiként mi magunk is részt veszünk a programban. Minden nap találkozhatsz velünk, az ország szinte minden szegletében, mert az Új Nemzedék Központ Közösségi Tereivel együttműködve, minden megyében, minden nap ott leszünk. Tényleg. És mi már regisztráltunk is.

Szóval ne habozz! Regisztrálj Te is és tegyünk együtt a tisztább környezetért!
Hiszen tudod, Több leszel, ha teszel!

Forrás: TeSzedd