Itt a kutyasör!

18/07/26 csütörtök
ujnemzedek.hu
Woff! Nem mellesleg van kutyajégkrém is, amivel pedig az önkéntességet támogatod.

A Woof & Brew nevű brit cég néhány éve találta ki a kutyák számára készült sört, ami amúgy nem is igazi sör, hiszen alkohol- és szénsavmentes. Az ebeknek szánt italban csupa természetes dolog található, mint például len, gyermekláncfű, bojtorján, csalán és egy kis csirkearoma. A cég célja, hogy olyan helyeken legyen kapható a kutyasör, ahová magunkkal tudjuk vinni kedvenceinket.   

Kutyajégkrémet falhatnak az ebek idén nyáron

Ráadásul minden megvásárolt Pupsicle kutyajégrémmel a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát önkéntes szervezetet támogatod.

Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát nem egy alapítvány, ők egy önkéntesekből álló szervezet, akiknek ugyan nincs telephelye, de nagyon sok kedves és segítőkész ideiglenes befogadásra képes segítővel rendelkeznek. Az ideiglenes gazdik felelnek azért, hogy a kutyus megszokja az emberek, gyerekek jelenlétét. Hogy képesek legyenek pórázon sétálni és a város zajában közlekedni. 

Június 15-től kezdve egész nyáron kapható az Anjuna Ice Pops összes üzletében az a kutyajégkrém, amelynek megvásárlásával most az általuk mentett kutyusokat támogathatod! Milán és Joe, az Anjuna tulajdonosai a kutyajégkrém teljes szezonnyi bevételét felajánlották a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát önkéntesei számára, hogy ebből az összegből fedezni tudják a gazdikra vágyó kutyák orvosi költségét és továbbra is tudjánk menteni az ózdi és miskolci gyeptelepek állatait. 

Nézd meg a videót, amiből még több infót tudhatsz meg a kezdeményezésről és a kutyafagyiról is!