Aktívan segítő biciklisek - bemutatjuk a Bike Maffiát!

16/11/17 csütörtök
ujnemzedek.hu
A Bike Maffia Magyarország egyik legdinamikusabb növekvő – kerékpáros – civil szervezete, melyet fiatal bringások hívtak életre 2011 karácsonyán.

Céljuk az önzetlen segítségnyújtás, rászoruló civilek és intézmények részére, együttműködve területükön már bizonyított és magas szakmai színvonalon működő – kisebb – szervezetekkel is.

Segítségnyújtásban a legfontosabb szempont az elesettekre való odafigyelés, a fő célcsoportok a hajlék nélkül élők, a rászoruló nagy- és kisebb családok, a minimális támogatással rendelkező, de a segítő területen fontos munkát végző intézmények vagy akár különböző menhelyek.

.

Mint ahogy azt a Facebook-oldalukon írják: a segítő tevékenységen kívül a BBM fontosnak tartja, hogy – elsősorban – a fiatalok és fiatal felnőttek számára bemutassa, átadja ezt a gondolkodásmódot, és örömmel veszi csatlakozásukat is a csoporthoz. Nem titkolt célja a túrákon, csapatépítő programokon keresztül egy közösen gondolkodó felelős társaság kialakítása.

A szerveződés fennállása óta a tagok több tonna élelmiszert, játékot, hasznos vagy az élethez nélkülözhetetlen dolgot mozgattak meg két keréken, az önzetlen segítség égisze alatt.

Ha egyéb kérdés van, ide írj: bbm@bbm.hu. Legközelebb november 20-án érdemes becsatlakozni a munkába – reggel 9-re várnak pár segítő kezet a főzés előkészítéséhez, majd fél 12-től az étel árusításához is. Minden részlet elérhető Itt!