Munkaerőpiaci tudásbázis indul a karrierálhírek ellen

18/08/06 hétfő
ujnemzedek.hu
Tapasztalt hr-újságírók alapították, a személyes fejlődésben nyújt segítséget a Beyourbest.hu tudásbázis.

A Filter innovatív hírszűrő platform motorjával működő oldal szerkesztett formában, témák szerint rendszerezve gyűjti össze a téma magyar és angol nyelvű cikkeit a karriertanácsoktól, stresszkezeléstől kezdve a párkapcsolatokon és családon, gyermeknevelésen át a kultúráig. 

A Beyourbest rendszerének alapja a Filter saját fejlesztésű hírgyűjtő algoritmusa és testre szabható, egyedi kialakítású webes megjelenítési felülete. Ahogy a közleményükben írják: a hír címe és néhány szavas bevezetője alapján a látogatók továbbkattinthatnak az eredeti hírforrásra.

Az oldal automatizáltan gyűjti, és a szerkesztők által kategorizálva teszi közzé a legszélesebb értelmezésben a személyes fejlődéshez kapcsolható cikkeket. Megtalálhatók a munka világával foglalkozó témák, mint a hr, a juttatások, a munkahelyi előmenetel vagy épp a munkahelyváltás, a karrier- vagy személyes problémákat tárgyaló anyagok a stresszről kedve a kiégésen át a párkapcsolatokig, illetve a tágabb értelemben vett személyes fejlődéshez motivációt nyújtó – stílusérzékkel, táplálkozással, testünk fejlődésével – foglalkozó cikkek. Az oldal „Kulturális önfejlesztő” rovata minőségi könyv- és filmajánlókat is tartalmaz.

A Beyourbest.hu célja, hogy személyes fejlődés témájában hiteles és minőségi tudásbázist teremtsen. A szerkesztők csak válogatott tartalmat kínálnak: a téma cikkeit előzetes szűrés után nyújtják át az olvasóknak. Ez kiemelten fontos az önfejlesztéssel, pszichológiával, képzéssel foglalkozó témák esetében, mivel számos áltudományos információ jelenik meg a területen. A platformon az ellentétes vélemények is egy helyen érhetők el, segítve a kiegyensúlyozott tájékozódást. 

A Beyourbest.hu mindenkinek szól, akit érdekel a saját fejlődése.

 – mondta Szegedi Juli, a beyourbest.hu társszerkesztője.