Hajó a vége: akarsz-e staff lenni a jövő legkörnyezetkímélőbb és legcoolabb hajóján?

18/08/14 kedd
ujnemzedek.hu
Akár te is csatlakozhatsz a csapathoz.

Soha nem jártál óceánjárón, de annyira nem, hogy egyelőre még a csónakban is szédülsz? Vonzanak az edzőtermek, gyógyfürdők, fényűző szobák, közösségi terek és wellness-központok - akkor is, ha nem egy vízijárművön találhatóak? Akkor szót se többet:

a Virgin Voyages a hajóturizmust azoknak szánja, akik még fiatalok, és sose tapasztalták meg, mekkora királyság egy óceánjáró.

Az egész projekt különben a középen fekete zakóban feszítő fickó fejéből pattant ki:

Ő Richard Branson, foglalkozása szerint milliárdos – még májusban mutatta be legújabb terveit a hajós turizmusban utazó Virgin Voyagesről, ami egyelőre három két és fél milliárd dolláros kerülő víziszörnnyel dolgozná meg a világ óceánjait.

A személyzet fiatalokból állna, és - mivel a matróz szakma kapcsán marhára nem a csajok ugaranak be elsőnek - a totálisan környezetvédő hozzáállás mellett lányokat IS várnak a mindenféle tatokhoz, árbócokhoz meg fedélzetekhez kapcsolódó feladatokra 2019 elejétől.

De egyéb iránt Bransonhoz lehet más melókra is jelentkezni (a hírek szerint a munkavállalók imádják a csávót) - ha művészeti vezető, concierge, termékmenedzser vagy belsőépítész munkakörben melóznál, ne habozz jelentkezni Itt.