Éjjel-nappali kutyamosó nyílt Budapesten és hamarosan jönnek vidékiek is!

17/02/08 szerda
ujnemzedek.hu
Nagyban gondolkodnak: most franchise partnereket keresnek egy éjjel-nappali, önkiszolgáló kutyamosó hálózat kiépítéséhez

Egy éve érkezett Angliából Budapestre a kezdeményezés de hamarosan az egész ország területén megtalálható lesz az egyedülálló vállalkozás, amely során a séta közben megviselődött bundájú kutyust egyeztetés vagy várakozás nélkül csak be kell vinni a legközelebbi kutyamosóba, és néhány perc múlva már tiszta, száraz ebbel térhet haza a gazdi.


Forrás: unsplash

Kis kutya, nagy kutya, egyre megy

Az üzlet minden méretű kutyát képes befogadni, így a gazdák az egyszerű öblítéstől kezdve az alapos samponos mosáson át, minden programot kipróbálhatnak az ebeken. 

A rendszer biztonságos és pénztárcakímélő - véli Gergely Norbert, a Wash & Vau egyik tulajdonosa. A Wash & Vau a menhelyi kutyáknak is segít, az elmúlt nyárra mobil kutyamosót biztosítottak a NOÉ Állatotthon védenceinek.

Az kezdeményezéshez tavaly három hónap alatt három különböző budapesti helyszínen - VII., XI., XIII. kerületben - csatlakoztak, tavasztól pedig már vidéki nagyvárosokban is nyílnak önkiszolgáló kutyamosók.

További részletek a Wash & Vau weboldalán olvashatók.