Egyhetes nyári üzleti suli - Mondd a szüleidnek, hogy menni akarsz!

17/03/10 péntek
ujnemzedek.hu
Ha szeretnéd sikeres vállalkozóktól megtanulni, hogy hogyan működik egy vállalkozás, akkor érdemes elgondolkodnod az Ifjúsági Üzleti Programhoz való csatlakozáson.

Kép: 123rtf.com

A Calasanctius Ösztöndíj Alapítványt (CÖA) által működtetett programba 16-18 évesek jelentkezését várják, akik a bentlakásos nyári suliban tanulhatják meg, hogy miként kell működtetni egy vállalkozást. A pályaválasztás előtt állóknak különösen fontos lehet, hogy szélesebb rálátással rendelkezzenek az üzleti világra, és ne a felsőoktatás megkezdése után döbbenjenek rá, hogy mennyi lehetőségük lett volna, ha jobban ismerik a terepet.

Az oktatást valódi vállalkozók tartják, akik olyan területekkel ismertetik meg a diákokat, mint például a média egyes területei vagy a marketing.

Az elmúlt években közel kétezer középsulis tanult az IÜP nyári sulijában Magyarországon, Erdélyben, Felvidéken és Kárpátalján, közülük harmincan az Egyesült Államokba is kijutottak, és egyetemeken folytatták tanulmányaikat. A cél tehát Amerika is lehet, ha van benned kellő motiváció és kitartás.

Ha érdekel a lehetőség, az IÜP oldalán ide kattintva elolvashatod a részleteket, és jelentkezhetsz is!