Dear google boss – kezdi kézzel írt levelét a hétéves kislány

17/02/16 csütörtök
ujnemzedek.hu
Az angol Chloe Bridgewatert elbűvülte a Kinlde Fire és a robotok, és teljesen rápörgött arra, hogy babzsákokkal, gokartokkal és csúzdákkal berendezett irodában akar dolgozni.

Apukája bíztatására levelet is írt a Google CEO-jának, Sundar Pichainak, hogy elmondja neki, hogy ha nagyobb lesz, szeretne a cégnek dolgozni. De azért csokigyárban is szívesen tevékenykedne, és úszna az olimpián is. Mivel jó tanuló, úgy gondolja, hogy majd a Google-nél is állást kaphat később, de arra kevesebb esélyt lát, hogy a húga is ilyen területen helyezkedjen el, mert ő is okos ugyan, de egyelőre csak a babázás érdekli. Egyébként öt éves. A levelet azzal zárja, hogy megköszöni a figyelmet, és elárulja, hogy ezelőtt még csak a Mikulásnak írt.

kép: Business Insider

Aztán a család nagy örömére a Google főnöke, Sundar Pichai válaszolt Chloe levelére. Doglozz keményen, és bármit elérhetsz, amit akarsz, legyen az akár egy állás a Google-nél vagy az olimpiai indulás úszásban – írta neki a CEO, és azt is tudtára adta, hogy várja a jelentkezését, ha végzett a sulival.

Mi sem tudunk mást mondani, mint hogy hajrá Chloe!

(Business Insider)