Büszkeség: komoly díjban részesült a Startup Campus

17/11/24 péntek
ujnemzedek.hu
Sokak mellett mi is imádtuk az ötletet, támogattuk, ahol lehet, és most tessék: övé a Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért!

Mindig jó olyasmiben részt venni, ami sikeres. Ha valamiben meglátjuk az ötletet, támogatjuk, ahol csak tudjuk, de mégsem jön össze a dolog, az is valami, nade amikor látod, hogy amiben KRAFT van, összehozta azt, amit akart: 

az felbecsülhetetlen.

Hogy miért írjuk ezt? Nos, mert levelet kaptunk, amelyben arról értesítenek minket, hogy az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. a 2015-ben elindított Startup Campus programjának köszönhetően elnyerte a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Európai Bizottság által kiírt„Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért 2017” című pályázatot. 

Várjál, mi is volt a Startup Campus? 

Nos, írtunk róla egy csomószor, itt például, de hírt adtunk róla Itt és Itt és Itt is - de röviden: ez egy egyetem bázisú inkubációs program, amely megoldást nyújt a helyi startup ökoszisztéma legsúlyosabb problémájára, a startup vállalkozások utánpótlásának hiányára. Vagyis ha egyetemista vagy, és van egy jó ötleteted, amit esetleg vállalkozássá fejlesztenél, akkor annál jobb keltetőt, mint a Startup Campus, nemigen találsz.

Szóval örülünk a díjnak, kicsit magunkénak is érezzük: gratulálunk, gratulálunk, és gratulálunk!