Zseniális: adománygyűjtő térképet dobtak össze az egyetemisták

16/12/06 kedd
ujnemzedek.hu
Budapesti helyszínekre mentek rá a corvinusos diákok - a cél, hogy Te is adományozz, meg Ő is adományozzon.

Adnál, csak nem tudod mit? Azt sem tudod, hova fordulj, pedig rengeteg a felesleges, nem elnyűtt, tiszta holmi, könyv, bútor, vagy tartós étel-ital? Önkénteskednél, vért adnál, csak a Google már nem ad biztos választ?

Nos, erre találták ki a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció szakos hallgatói az Apptovább nevű alkalmazást. A lényeg: a főoldalra kattintva először áttanulmányozzuk az adományozás általános szabályait, aztán kiválaszjuk, mit szeretnénk adományozni, esetleg önkéntesnek, véradónak mennénk-e el, és a térképmegmutatja mivel hova fordulhatunk.

A térképet egyelőre maguk az egyetemisták - név szerint Hasler Nadine, Hidi Richárd, Kasza Nelli, Kiss Kata, Sándor Kata és Vass Bianka - szerkesztik, ám azt szeretnék, ha idővel egyre több javaslat is érkezne hozzájuk. E-mail címük: apptovabb@gmail.com - azért is fontos lenne, ha figyelnéd a környezetedben működő önkéntes akciókat, és elküldenéd nekik, mert a srácok mobilapp-alkalmazás kifejlesztésében gondolkodnak, feltéve, ha összegyűlik elég cím.