Van digitális immunrendszerünk? Egyáltalán: miért van szükség rá?

18/02/07 szerda
ujnemzedek.hu
Egyre többet lógunk a neten, de az esetleges negatív hatásai ellen védettek vagyunk? Videointerjú Poór Csabával, az Új Nemzedék Központ kommunikációs vezetőjével.

Létezik-e digitális immunrendszerünk? Egyáltalán: szükség van rá? Ha szükség van rá, de még nincs vagy gyenge a digitális immunitásunk, akkor hogyan lehet kifejleszteni és megerősíteni?

Fülöp Hajnalka készített interjút a Digitális Immunerősítő Programról Poór Csabával, az Új Nemzedék Központ kommunikációs vezetőjével a DTM asztaltársaság keretében:

A videóból az is kiderül, hogy a programban a "Tudatosság" munkacsoport mivel foglalkozik, és miért kell a tudatossággal éppen a "digitális immunrendszerünk" kapcsán foglalkozni.

DTM asztaltársaság

2017 márciusa óta úgynevezett látható rádióműsorként jelentkezik az asztaltársaság a YouTube Live élő adást lehetővé tevő rendszerével. A DTM, vagyis a Digitális Talkshow Mindenkinek folytatja a Petőfi Rádióban 1995-ben MODEM IDŐK címmel elindított, majd 2006-tól 2013-ig Netidők címmel jelentkező műsor tematikáját. 2014-től DTM címmel jelentkezünk podcast műsorként.