Újabb nyereményért lehet erősíteni a digitális immunrendszeredet!

18/01/09 kedd
ujnemzedek.hu
Dübörög a Digitális Immunerősítő Program: a laptop után most a legújabb ZenPhone4 okostelefontért folyik a küzdelem!

Hogy hol? 

Hát itt: 

www.mydip.xyz

Ez az az oldal, ahol a Digitális Immunerősítő Programról szóló legfrissebb híreket találhatod meg, és egy csomó minden mást is.  Például már jó ideje kérünk titeket arra, hogy töltsétek ki ezt a tesztet itt - egyrészt azért, hogy képet kapjatok arról, mennyire vagytok biztonságban a kibertérben, másrészt pedig azért, hogy megnyerjétek azt a csúcskirály Asus laptopot, amit a résztvevők között sorsolunk ki.

Sőt, a sorsolás már a kanyarban van, annyira, hogy új játékot hirdetünk:

ezúttal egy tök friss Asus ZenFone a tét!

Ez itt:

Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy elképesztően csodásak vagytok, és nagyon örülünk a rengeteg tesztnek - tök jó, hogy ennyien tartjátok fontosnak a digitális immunrendszereteket. Egy dolgot kérünk pluszban:

ha játszani is akartok, az elérhetőségeiteket pontosan adjátok meg, másképp nem tudunk értesíteni titeket az esetleges nyereményekről.

Az új játék határideje február 28., este - a nyerteseket ez után értesítjük. UPDATE!!!!!: KITOLTUK A JÁTÉK HATÁRIDEJÉT EGÉSZEN MÁRCIUS 30-ig!!!!!

HAJRÁ!!!!!!

Mi is ez a DIP?

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Új Nemzedék Központ széles körű stratégiai összefogást, több éven át tartó edukációs programot hirdetett a fiatalok digitális védelme érdekében, 2017 tavaszán.

- Azért küzdünk, hogy a fiatalok biztonságos, értékteremtő online környezetben nőhessenek fel.
- Célunk, hogy tudatosabbak legyenek, és el tudják kerülni az ellenük irányuló kibertámadásokat.
- Azért harcolunk, hogy ne lehessen ellopni féltve őrzött adataikat és visszaélni azokkal, és ne történhessen meg az, hogy valaki online zaklatás miatt kárt tesz önmagában.
- Emellett arra is törekszünk, hogy a fiatalok okostelefonjaikat valóban okos dolgokra használják.